Teknoloji

Ücretsiz Epic Games Store Oyunları (16 Kasım)

Epic Games bize haftalık olarak değişen sayıda ücretsiz oyun sunmaya devam ederken, yeni ücretsiz Epic Games Store oyunlarıayrıca indirilebilir. Strateji ve şehir kurma simülasyonuVe rol yapma oyunu Taraftarlarımıza bu haftaki maçı kaçırmamalarını öneriyoruz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir:  Aylık EA Play Aboneliği Yine Büyük İndirimde!


Bildiğiniz gibi Epic Games, yılbaşı dönemi dışında haftalık olarak bir veya daha fazla oyunu kullanıcılara sunuyor. Bu sayede hem büyük hem de düşük bütçeli oyunları ücretsiz olarak kütüphanelerimize eklerken, Amerikalı yayıncı da kullanıcıları elde tutma konusunda oldukça başarılı oluyor.

Ücretsiz Epic Games Store Oyunları İndirilebilir

Geçen hafta yapılan duyuruyla toprak kilidiVe Sonrasında Hayatta Kalmakonların oyunları 23 Kasım 2023 Perşembe gününe kadar ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Gelecek haftanın oyunu Deliver Us Mars olacak.

EARTHLOCK Hakkında

Çöl çöpçüsü Amon, Zaber’deki evinde oldukça tuhaf bir yaratıkla karşılaştıktan sonra kendini çok geçmeden hayatının macerasının içinde bulur. Binlerce döngü önce dönmeyi bırakan güzel ama güçlü gezegen Umbra dünyasında unutulmaz bir yolculuğa çıkan bu sıra tabanlı RPG’de Amon ve diğer olağanüstü kahramanlara katılın.

Sonrasında Hayatta Kalmak Hakkında

Kıyamet sonrası bir gelecekte hayatta kalın ve gelişin; Kaynaklar kısıtlı ama fırsatlar sizi çağırıyor! Felakete dayanacak, sakinlerini koruyacak ve harap olmuş bir dünyaya medeniyeti yeniden kazandıracak en iyi koloniyi inşa edin.

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde piyasaya sürülen Epic Games Store, Windows ve macOS platformları için dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Piyasaya sürüldüğü günden itibaren Steam ile kıyasıya bir rekabet içerisine giren Epic Games Store, son dönemde dağıttığı ücretsiz oyunlarla geniş bir oyuncu kitlesine ulaşmayı başardı.


Bedava oyun


Peki şu anda ücretsiz olarak dağıtılan Epic Games Store oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Niyetinizi bizimle paylaşmayı unutmayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu