Haber

DİYARBAKIR’DA KAZADA HAYATINI KAYBEDEN POLİS MEMURU TÖRENLE EVİNE GETİRİLMİŞTİR

Diyarbakır’da trafik kazasında hayatını kaybeden polis memuru Kemal Güleç’in (32) cenazesi, törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Malatya’ya gönderildi.

Kaza, dün akşam Diyarbakır- Şanlıurfa Karayolu Polis Lojmanları karşısında meydana geldi. Sürücüsünün adı öğrenilemeyen 34 FPH 196 plakalı otomobil yan yoldan çıkarak ana yola çıktı. Hızla giden otomobil bariyerleri aşarak polis memuru Ö.D.’yi yakaladı. Komutasındaki 46 AFF 530 plakalı otomobile, ardından da sürücüsünün adı öğrenilemeyen 27 AHF 226 plakalı hafif ticari araca çarptı. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık grubu tarafından yapılan incelemede, 46 AFF 530 plakalı araçta bulunan polis memuru Kemal Güleç’in yaşamını yitirdiği belirlendi. Aralarında polis memuru Ö.D.’nin de bulunduğu 2’si ağır 5 yaralı tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı.

Hayatını kaybeden polis memuru Kemal Güleç için Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde uğurlama töreni düzenlendi. Törene Vali Ali İhsan Su, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Recep Yalçınkaya ve Güleç’in eşi Hilal ile 3 yaşındaki oğlu Bedirhan Güleç, yakınları ve meslektaşları katıldı.

Kemal Güleç’in özgeçmişinin okunmasının ardından İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya yaptığı konuşmada, “Genç bir meslektaşımız trafik kazası sonucu erken yaşta vefat etmiştir. Kendisini kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. 6 yıldır teşkilatımızın çeşitli birimlerinde görev yapan Kemal bey Güleç abimize son görevimizi yapmak üzere bir araya geldik. Diyarbakır ekibimiz iki yıldır başarıyla bize emanet. Bundan sonraki süreçte de her zaman ailesinin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Konuşmanın ardından Kemal Güleç’in cenazesi cenaze aracına konularak memleketi Malatya’ya gönderildi.

derebucak-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu