Yaşam

Muhtemelen Gözden Kaçırdığınız Gizli Mücevherler Olan Sürükleyici TV Şovları ve Filmler

Bir film tutkunu olsanız bile, her zaman kaçırabileceğiniz yapımlar vardır. İzlenecek o kadar çok dizi ve film var ki bu şaşırtıcı değil. Sizler için izleme listenize ekleyebileceğiniz, sürükleyici ve farklı hikayeleri olan yirmi bir yapımı listeledik! ?

Kaynak:https://www.buzzfeed.com/kenwhanley/h…

21. Tammy ve T-Rex (1994) IMDB: 5.3

Tammy ve TRexBir bilim adamı tarafından genç bir amigo kız (Denise Richards) ve erkek arkadaşının (Paul Walker) beyninin robotik bir manipülasyonu. tyrannosaurus rexdizisinde yer alması sonucunda yaşadığı kaotik olayları anlatan kült bir komedi filmidir.

20. Kalıntı (2015) IMDB: 5.3

kalıntı bir gazeteci, bir hükümet sözcüsü ve bir polis memurunun bir patlamanın ardından paranormal olayları araştıran hikayesini anlatan üç bölümlük bir Netflix dizisidir. Senaryosunu John Harrison’ın yazdığı, başrollerinde Natalia Tena ve Iwan Rheon’un yer aldığı bu bilimkurgu/korku dizisi görsel şöleniyle izleyenleri büyülüyor.

19. Nemesis (1992) IMDB: 5.4

düşman Albert Pyun tarafından yönetilen bir siberpunk aksiyon-gerilim filmi. Film, eski bir casusun, hükümet karşıtı bir grubun başı olan eski kız arkadaşına suikast düzenleme görevini anlatıyor.

18. Ceset Torbaları (1993) IMDB: 6.2

Ceset Torbaları, Gösteri zamanı Mahzenden Masallar yanıt olarak geliştirilen bir endişe antolojisi serisidir. Üç hikaye sunar: benzin istasyonunda çalışan korkak bir öğrenci, eksiksiz bir saç ekimi prosedürü bulan bir iş adamı ve deneysel göz ameliyatı geçiren bir beyzbol oyuncusu. Bu sinema John Carpenter ve Tobe Hooper tarafından yönetildi.

17. Aşk Cadısı (2016) IMDB: 6.2

aşk cadısı, Kocasının ölümünden sonra büyücülük dostu bir kasabada yeni bir hayat ve aşk arayan genç bir cadının hikayesini anlatıyor. 1960’ların Avrupa kaygı sinemasını yansıtan bu sinema, görsel tarzı ve özgün senaryosuyla eleştirmenler ve izleyiciler tarafından beğenildi.

16. Sıfır Karizma (2013) IMDB: 6.3

15. Elma Püresi (2015) IMDB: 6.4

14. Sonsuz (2017) IMDB: 6.5

13. Davet (2015) IMDB: 6.6

türk adı ile Davet Logan Marshall-Green’in eski karısının, ev sahipliği yaptığı bir yemekte uğursuz bir durumdan şüphelenmesiyle ilgili bir film. Sinema seyirciyi paranoyak kahramanın yerine koyar ve gerilimi artırır. Kan yerine tansiyon odaklı kaygı sinemasını sevenler için ideal bir yapım.

12. Hatalar (2014) IMDB: 6.7

11. Soğutucu (2003) IMDB: 6.9

Soğutucu Başrol oyuncusu Alec Baldwin’in Akademi Ödülü’ne aday gösterildiği film. Film, bir kumarhane çalışanının şansının bir kokteyl garsonuyla aşka dönüşmesini konu alıyor. William H. Macy, Maria Bello ve Baldwin’in performanslarıyla dikkat çeken bu sinema, etkileyici bir aşk hikayesi anlatıyor.

10. Dünyanın En Harika Babası (2009) IMDB: 6.9

Robin Williams; Bu filmde, trajik bir olaydan sonra beklenmedik bir fırsatı değerlendiren bir babayı canlandırıyor. Film, Bobcat Goldthwait tarafından yönetildi ve eleştirmenlerce beğenildi. Sinema, Williams’ın komedi ve drama yeteneklerini sergileme fırsatı sunuyor.

9. Amerikan Çığlığı (2012) IMDB: 6.9

8. Gözden Uzak (1998) IMDB: 7.0

Steven Soderbergh’in Elmore Leonard uyarlaması gözden uzak Mareşal Karen Sisco ve serseri Jack Foley’in yolları hapishaneden kaçtıktan sonra kesiştiklerini anlatıyor. Don Cheadle, Ving Rhames, Steve Zahn, Albert Brooks ve Viola Davis gibi oyuncuların yer aldığı film, 1998’de gişede başarısız olsa da sonunda on yılın en iyi filmlerinden biri olarak kabul edildi.

7. Standart (2003) IMDB: 7.1

stander Güney Afrikalı bir polis olan Andre Stander’ın hükümetine duyduğu hayal kırıklığı nedeniyle bankaları soyan gerçek hikayesini anlatıyor. Thomas Jane’in performansıyla ön plana çıkan sinema, özellikle hikayenin sürpriz noktalarıyla izleyenleri kendine hayran bırakıyor.

6. MacGruber (2021) IMDB: 7.1

5.Detroit (2017) IMDB: 7.3

Detroit , 1967’deki 12. Sokak Ayaklanması sırasında meydana gelen Algiers Motel trajedisini konu alan bir film. Başrollerini John Boyega, Will Poulter ve Anthony Mackie’nin paylaştığı film, Amerikan tarihinin karanlık bir bölümünü anlatıyor. Herkesin izlemesi gereken bir gösteri.

4. 13 Suikastçı (2010) IMDB: 7.5

Takashi Miike 13 SuikastçıFilm, 1844 yılında Akashi Klanı’nın efendisine suikast düzenlemeyi planlayan on iki samuray ve bir avcıyı konu alıyor. Eleştirmenlerden tam not alan bu aksiyon filmi, etkileyici sinematografisi ve karakter gelişimiyle izlenmesi gereken bir yapım.

3. Küçült (2018) IMDB: 7.9

2. Öldürme Yasası (2012) IMDB: 8.2

Öldürücü Hareket Belgesel, 1965-1966 Endonezya komünist soykırımının faillerini inceliyor. Yönetmen Joshua Oppenheimer, failleri eylemlerini stilize canlandırmalarla anlatmaya teşvik ediyor ve onları eylemlerinin ahlaki sonuçlarıyla yüzleşmeye teşvik ediyor.

1. Tabu (2017) IMDB: 8.3

tabu;   Steven Knight, Tom Hardy ve Chips Hardy tarafından yaratılan film, 19. yüzyıl Londra’sının finansal, politik ve suç sistemlerini sarsan acımasız bir iş adamının hikayesini anlatan gizemli bir dönem dramasıdır. Jessie Buckley, Oona Chaplin, Stephen Graham ve Jonathan Pryce gibi yetenekli oyuncuların da yer aldığı bu dizi karanlık atmosferiyle seyirciyi kendine çekmeyi başarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu