Haber

Yaz aylarında dizi izleme sevdasından vazgeçmeyenler için TRT1’den 3 proje!

Zor ve yorucu bir dönemi kapatmaya hazırlanan TRT1, şimdi de yaz dönemi için hararetli bir şekilde çalışmalarına başladı. Seyircinin memnuniyetini kazanmak ve kaliteli işler ortaya çıkarmak için bir kez daha düğmeye basan TRT1’e üç dizi geliyor.

Yaz döneminde dizi tutkunlarını ekrana kilitlemeyi hedefleyen TRT1, Onun Düşüşü Ağlamaz dizi projesini sergileyecek. Yönetmen koltuğunda İnci Balabanoğlu’nun oturduğu Kendi Kendine Düşen Ağlama dizisinin senaristliğini Gülbike Üte ve Tuna Kıygı üstleniyor. Öte yandan tamirci Serkan ile bir otelde staj yapan Alize’nin hikayesini konu alacak olan “Kendi Düşen Ağla” projesinin genel yönetmenliğini Emre Kabakuşak üstleniyor.

Bir yaz dizisini daha seyirciyle buluşturmaya hazırlanan TRT1’den. Mutlu günler dizi geliyor Şahin Altuğ yönetmenliğinde çekilecek olan Sevinçli Günler dizisi Goya Entertainment imzasıyla TRT1 ekranındaki yerini alacak. Senaryosunu Ekin Atalar’ın kaleme alacağı Sevinçli Günler dizisi, Sevinç isimli bir kadının ve ailesinin renkli hikayesini gözler önüne serecek.

Son olarak adı şimdilik belli olmayan bir diğer dizi ise Güldür Güldür Show programının oyuncusu Onur Buldu’nun başrolde yer aldığı TRT1 ekranına taşınacak. Kore filmi “Over Again”den uyarlanacağı açıklanan dizinin senaryosunu Baykut Badem yazacak. Yönetmen koltuğunda Sadullah Çelen’in oturacağı dizinin yapımcılığını Fabrika Yapım üstlenecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu