Haber

Xiaomi Mix Flip uydu bağlantı desteğine sahip olacak

Katlanabilir modeller akıllı telefon dünyasında giderek popüler hale geliyor. Birçok üretici donanımıyla birlikte güçlü modelleri piyasaya sürdü. Bu alandaki en güçlü isimlerden biri olan Xiaomi, Mix Flip modeli için sıkı bir hazırlık döneminde.

Xiaomi Mix Flip uydu iletişim desteğine sahip olacak

iPhone 14 serisiyle birlikte akıllı telefon dünyasına giren terimlerden biri de uydu teması oldu. Hücresel bağlantının olmadığı alanlarda iletişimi sürdürecek özelliği ilk kullanan Apple olsa da Huawei ve Vivo gibi şirketler bu özelliği geliştirmeye ve kullanmaya devam ediyor. Xiaomi de bu konuda ilk adımını atıyor.

Yakın zamanda pek çok yeni model bu özellikle gelecek gibi görünüyor. Xiaomi’nin beklenen katlanabilir modeli Çin sertifikasyon sitesinde ortaya çıktı. Ortaya çıkan ayrıntılara göre Mix Flip, uydu temasına dayalı ilk katlanabilir akıllı telefon olacak.

Güncelleme desteği sona eren Xiaomi modelleri!

Katlanabilir Xiaomi modeliyle ilgili daha önce sızdırılan bazı detaylar ortaya çıkmıştı. Buna göre modelin işlemcisi Snapdragon 8 Gen 3 olacak. Amiral gemisi özelliklere sahip olduğu belirtilen model, 12 GB ve 16 GB RAM seçenekleriyle sunulacak. Depolama tarafında ise 256 GB, 512 GB ve 1 TB seçeneklerinin olacağı belirtiliyor.

Xiaomi, arka panelde üçlü kamera dizisine yer verecek. 50 megapiksel ana kamera, 12 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 12 megapiksel 3x optik yakınlaştırmalı telefoto kamera kullanılacak. Cihazın selfie kamerası hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor. Ön panelde 6,7 inç FullHD Plus AMOLED ekran yer alacak.

pazarlar-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu