Teknoloji

Ford, “Kimse Kullanmıyor” diye Araçlarından Çok Önemli Bir Özelliği Kaldırmayı Planlıyor

Otomotiv sektörünün önde gelen isimlerinden biri geçit Görünüşe göre oldukça radikal bir karar vermek üzere. Ford COO’su Kumar Galhotra tarafından yapılan açıklamaya göre araçlarda yer alan bir özellik, sürücüler tarafından beğeniliyor. çünkü kullanılmadı çıkarılabilir. Ford bu sayede maliyetlerini önemli ölçüde azaltacak. Ancak şirket bu değişiklikle ilgili henüz nihai bir karar vermedi.

Ford’un otomobillerden kaldırmayı planladığı özellik, ilk kez 2009 yılında tanıtılan ve o dönemde büyük ses getiren bir özellik. paralel park asistanı“. Evet bu özelliği sosyal medyada mutlaka görmüşsünüzdür. Sürücü aracın kontrolünü bırakıyor ve otomatik park etme gerçekleşir . Ford’un kaldırmayı düşündüğü özellik aslında bu kadar önemli.

Ford bu özelliğin kullanılmadığını nasıl fark etti?

Kumar Galhotra paralel park yardımı özelliğinin kullanılmadığını söylüyor Nasıl anlaşılıyor? ayrıca açıkladı. Bu veriler araçların kendisinden sağlandı. İşlenen araç verilerini inceleyen şirket, Ford’un ikonik teknolojisinin pek de bilinmediğini keşfetti. Ford bu özelliği kaldırdığında ne kadar tasarrufSağlayacak mı?

Kumar Galhotra, paralel park yardımı özelliğinin maliyetinin Araç başına 60$ Öyle olduğunu söylüyor. Ford yöneticisine göre bu özellik kaldırıldı. Yıllık 10 milyon dolar Paradan tasarruf edecek. Ancak Ford araçları bu kararla birlikte park yardımından mahrum kalacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu