Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu’na destek verdi: Onu yalnızlığa ittiler

AK Parti Yalova Genişletilmiş İl İstişare Meclisi Toplantısı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefeti sert bir şekilde eleştirirken, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

“KILIÇDAROĞLU’NU YALNIZLIĞA İTTİLER”

Konuşmasında Kılıçdaroğlu’nun günah keçisi ilan edilerek yalnızlığa itildiğini belirten Erdoğan, “Gazi Mustafa Kemal’in partisini alıp bölücü örgütün DEM’ine rehin verdiler. ‘Haydi Muharrem’ dediler ve FETÖ ile tasfiye ettiler” Sayın Kemal’i günah keçisi ilan ettiklerini belirterek, “Özgür Efendi’yi yalnızlığa iterek CHP’nin başına koyanların ilk işi, bu partiyi bölücü örgütün kontrolündeki partiye kazandırmak oldu” dedi. .

Erdoğan’ın konuşmasından satırbaşları;

“7 Ocak’ta 26 büyükşehir ve ilimizle birlikte Yalova Belediye Başkanı adayımızı da açıkladık. Dün kalan 48 büyükşehir ve ilimizin adaylarını Ankara’da milletimizin beğenisine sunduk. 81 ilde adaylarımızı hep birlikte belirledik. Cumhur İttifakı ortağımız MHP’nin adaylarını destekleyeceğimiz 7 ilimizle İnşallah ana sahne olacak. 31 Mart’a kadar kadın ve gençlik yolları, mahalle ve köy temsilcileriyle gece gündüz çalışmaya hazır mıyız?

“GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE’YE YOLA ÇIKIYOR MUYUZ?”

Mustafa kardeşimizi en yüksek oyu alarak sandıktan çıkarana kadar hiçbirimize rahat yok. Türk Asrının şehirlerine hazır mıyız, kararlı mıyız, kapı kapı dolaşmaya hazır mıyız? Oy Geceleri Yalova’yı Cumhur İttifakı’nın renklerine mi boyuyoruz? Kirli ve sinsi hesapları mı bozuyoruz? Büyük ve güçlü bir Türkiye’nin yolunu açıyor muyuz? Allah’tan birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi son nefesimize kadar muhafaza etmesini niyaz ediyorum.

Yalova 1999 depreminde en çok zarar gören kentlerden biridir. İlk elden tanık olduğumuz bu büyük yıkımın ardından Yalova adeta bir yenilenme yaşadı, adeta küllerinden yeniden doğdu. İl olduktan sonra toparlanan Yalova, ülkemizin en popüler ve ilgi çekici şehirleri arasında yerini almaya başladı. Yalova’nın halen değerlendirilmeyi bekleyen büyük bir potansiyeli var. Amacımız hükümet ve belediyeyle birlikte çalışarak Yalova’yı Türk Yüzyılına hazırlamaktır. AK Parti, belediyelerdeki başarılarıyla milletimizin gönlünü kazanan ve iktidara gelen partidir. Bu nedenle yerel yönetim seçimleri bizim için ayrı bir önem taşıyor.

“TERÖRİSTLERİ SERBEST BIRAKMA HESAPLARI YAPIYORLAR”

DEM gibi bölücü partilerin elinde oyuncak oluyorlar. Seçim işbirliği adı altında teröristleri cezaevinden çıkarmayı planlıyorlar. CHP ve DEM, vatana, millete karşı olan her konuda birlikte hareket ediyor. Aynı şekilde CHP ve DEM de vatanın, milletin yararına olan her şeyi engelliyor. Bunlar SİHA’lardan rahatsız olan insanlar. Ayrılıkçı emellerine engel olan, sınır ötesi operasyonlarımızdan rahatsız olan bunlardır. Karabağ’ın 30 yıllık işgalden kurtarılmasından rahatsız olanlar bunlardır. Filistin’de hak ve adaletin savunulmasından rahatsız olanlar bunlardır. Bunlar İsrail’in yanında olan insanlar. Hırsızlıkları, yolsuzlukları, belediyelerde kurdukları soygun sistemleri ortaya çıkınca gazetecilere saldıran, kadınlarımıza tacizde bulunan, hakaret ve küfür eden kaba insanlar bunlar. Siyasette daha ne kadar aşağılaşabileceklerini, daha ne kadar kibirlenebileceklerini merak ederek her gün yeni bir skandala maruz kalan insanlar bunlar.

BÜYÜKÇEKMECE’DEKİ OLAYA TEPKİ

Büyükçekmece’de yaşlı bir kadına saldırdılar. Mahçup olmak. Biliyorsunuz kadına şiddet yoktu. Gideceğiniz yer son yerdir. Son oyununuzu 31 Mart’ta oynayacaksınız.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu