Haber

İçişleri Bakanı: Elazığ ve Konya’da 2 Organize Suç Örgütü Bastırıldı

İçişleri BakanıAli Yerlikaya, ” ElazığVe KonyaEş zamanlı ve ayrı ayrı düzenlenen ‘Kafes-37’ operasyonlarında ElazığÖmer Faruk Bulut liderliğinde KonyaEngin Yolcu liderliğindeki iki organize suç grubu çökertildi. ElazığOperasyonda aralarında örgüt liderinin de bulunduğu 35 şüpheli Konya Ankara’da düzenlenen operasyonda örgüt elebaşı ve 7 şüphelinin de aralarında bulunduğu toplam 42 şüpheli örgüt üyesi yakalandı. “Hiçbir organize suç örgütü, yüce Türk adaletinden kaçamayacaktır” dedi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, organize suç örgütlerine yönelik Kafes-37 operasyonuna ilişkin açıklama yaptı. Yerlikaya’nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

ElazığVe KonyaEş zamanlı ve ayrı ayrı düzenlenen ‘Kafes-37’ Operasyonlarında ElazığÖmer Faruk Bulut liderliğinde KonyaEngin Yolcu liderliğindeki 2 Organize Suç Grubu dağıtıldı! ElazığOperasyonda aralarında örgüt liderinin de bulunduğu 35 şüpheli Konya İzmir’deki operasyonda örgüt elebaşı ve 7 şüphelinin de aralarında bulunduğu toplam 42 örgüt üyesi şüpheli olarak yakalandı! Organize Hata Örgütlerinin Hiçbiri Büyük Türk Adaletinden Kaçamayacak!

FAALİYETLERİMİZ ŞAFAK VE DAĞITMALARDA KESİNTİSİZ DEVAM EDECEKTİR.”

Operasyonlarımız sabah ve akşam saatlerinde kesintisiz olarak devam edecek. Hepsi teker teker kafese girecek!

Emniyet Genel Müdürlüğü (KOM) Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinasyonunda;

Elazığ Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Kabahatler Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonda şüpheliler; Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurma, Yağma ve Kişinin Özgürlüğünü Elden Aldırma, Genel Güvenliği Kasten Tehlikeye Atma, Kasten Yaralama ve Mala Zarar Verme, Tehdit ve Hakaret fiillerini işleyerek 5500 sayılı Kanuna muhalefet suçlarını işlediler. 6136 ve Uyuşturucu Maddelerin İmalatı ve Ticareti,

Konya

KAHRAMAN POLİS MEMURUMUZU KUTLUYORUM”

Operasyonlar sonucunda; Operasyonlarda 11 ruhsatsız tabanca, 8 pompalı tüfek, 3 av tüfeği, çok sayıda fişek ve çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Suç örgütü kurarak halkımızın huzurunu bozanların her zaman peşindeyiz. Gözümüzü açmalarına izin vermeyeceğiz!”

Kaynak: ANKA / Yeni

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu