Haber

Günün VAR hakemleri belli oldu

Spor Toto Muhteşem Lig’in 21. haftasında bugün oynanacak 3 maçın VAR hakemleri belli oldu. Fenerbahçe ile Kasımpaşa arasındaki mücadelenin VAR hakemi Alper Ulusoy oldu.

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftası bugün oynanacak 3 mücadele ile devam edecek. Günün ilk maçında İstanbulspor ile Kayserispor’un düdüğünü hakem Murat Erdoğan çalacak. Erdoğan’ın yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Özgür Ertem yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi Ömer Faruk Turtay olacak. Karşılaşmada VAR hakemliğini Koray Gençerler yapacak. AVAR’da gençlere Mustafa İlker Coşkun eşlik edecek.

Alper Ulusoy, Fenerbahçe – Kasımpaşa maçında VAR

Fenerbahçe ile Kasımpaşa arasında Ülker Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Yardımcı hakemlik görevlerini Serkan Ok ve Samet Çiçek üstlenirken, karşılaşmanın 4. hakemliğini Kadir Sağlam yapacak. Alper Ulusoy bu maçta VAR koltuğuna oturacak. AVAR’da Serkan Tokat ve Aleks Taşçıoğlu rol alacak.

Başakşehir – Konyaspor maçında Hakan Ceylan VAR koltuğuna oturacak

Başakşehir ile Konyaspor arasındaki mücadelede hakem Suat Arslanboğa görev alacak. Arslanboğa’nın yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Bilal Gölen yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi Tugay Kaan Numanoğlu’ydu. Karşılaşmada VAR koltuğuna Hakan Ceylan oturacak. Alper Çetin ve Fazilet Bayık AVAR’da olacak. – İSTANBUL

sarikamisajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu