Yaşam

Barbaros Hayreddin: Fermanı canlı izle! 3 Şubat TRT 1 Barbaros Hayreddin: Padişah Fermanı 7. bölüm izle! Yeni bölümde neler olacak?

Barbaros Hayreddin Fermanı, Berat Özdoğan’ın yönettiği, senaryosunu Zülküf Yücel’in yazdığı, ilk bölümü 23 Aralık 2022’de yayınlanan tarih, kurgu, aksiyon ve macera türündeki Türk televizyon dizisidir. Barbaros Hayreddin: Fermanı canlı izle! 3 Şubat TRT 1 Barbaros Hayreddin: Padişah Fermanı 7. bölüm izle! Yeni bölümde neler olacak?

BARBAROS HAYREDDİN DİZİSİ NEREDEN İZLENİR?

Diziyi TRT 1’in yanı sıra TRT 1’in resmi sitesinden canlı olarak izleyebilirsiniz.

BARBAROS HAYREDDİN DİZİSİNİN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Barbaros Hayreddin ve Mia De Luna, Dük Sforza’nın kendilerine kurduğu tuzaktan kurtularak kitabı Derviş babaya teslim etmeyi başardılar. Derviş Baba, Aydın Reis’i güzelleştirmek için ilacı hazırlamaya başladı. Ayas Paşa, kızının Kemankeş Paşa ile evlenmesini istediğini gösterir. Kemankeş Paşa ve annesi Halime Hatun, Şükufe Hatun’u istemeye giderler. Seyyare Hatun ve Nazife Hatun’un depoları basılıyor, varillerden barut çıkıyor. İki kardeş Kemankeş Paşa tarafından tutuklanır. Kral Charles V, ordusuyla birlikte Floransa’yı almak için şehre gelir. Şehzadenin Barbaros Hayreddin tarafından kaçırıldığını öğrenir. Barbaros Hayreddin’in Kral Charles’a bir teklifi olacaktır.

BARBAROS HAYREDDİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Aydın Reis, vebalı fare tarafından ısırıldıktan sonra karantinaya alınır. Derviş’in Aydın Reis’i tedavi etmesi için İbn-i Sina’nın kitabına ihtiyacı vardır. Barbaros Hayreddin ve Luna, orada başlarına gelecekleri bilmeden kitabı almak için Dük Sforza’ya giderler. Kemankeş Paşa, annesi Halime Hatun’un itirazlarına ve Seyyara Hanım’ın isteksizliğine rağmen aşkının peşinden gitmeye kararlıdır. Seyyare, Hatun’u ikna edebilecek midir? Murad Efendi, Orsini’ye Nazife’nin kendisine güvenmediği için artık casusluk yapmayacağını ve onun güvenini kazanmak için daha dikkatli olması gerektiğini söyler. Orsini, elindeki uydurma bir belgeyle onu tehdit eder. Nazife Hatun ise Murad Efendi’ye haksızlık ettiğini düşünür, ondan özür diler ve geri dönmesini ister. Murad Efendi dönecek mi? Salih Reis, Kral V. Charles’ın Kudüs Şövalyeleri ile görüşeceğini öğrenir. Şarlman, Malta adasını şövalyelere verir ve Malta Birliği kurulur. Kral Charles V ile birlikte Osmanlı devletine karşı savaşacaklar. Barbaros Hayreddin, İbni Sina’nın kitabını almak için Mia De Luna ile Dük Sforza’ya gider ama her şey umdukları gibi gitmez ve kavgaya tutuşurlar ve yakalanırlar. Dük Sforza onlara idam edileceklerini söyler. Duke Sforza’nın elinden nasıl kurtulacaklar?

BARBAROS HAYREDD OYUNCULARI KİMDİR?

Tolgahan Sayışman

Timur Acar

Ufuk Özkan

Melisa Döngel

Bahadır Yenişehirlioğlu

Arif Pişkin

Hasan Küçükçetin

Başak Dasman

Ceren Soylu

Yılmaz Bayraktar

Sibel Kasapoğlu

Gizem Aydın

Halil İbrahim Kurumu

Demirhan Demircioğlu

Gökhan Gencebay

Deniz Çom

Gurur Aydoğan

Duygu Gürcan

Ercüment Fidan

İlkay Kayku

Berfe Sancağı

Yaşar Aydınoğlu

Bahadır Karaca

Yiğit Arda Tan

Revna Çolak

haberkaracasu.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu