Haber

Fatih Altaylı, “Hizbullah’ı Meclis’te İstemiyoruz” Sloganını PFDK’ya Küfür Etti

Fenerbahçe, Spor Toto Muhteşem Lig’in 34. haftasında Trabzonspor ile karşı karşıya geldi ve mücadeleyi 3-1 kazandı. Fenerbahçe tribünlerinden yükselen ‘Hizbullah’ı mecliste istemiyoruz’ sloganlarının çokça konuşulduğu maçın ardından TFF, çirkin ve kötü tezahüratlar nedeniyle sarı-lacivertli kulüp PFDK’ya transfer edildiğini açıkladı.

Fatih Altaylı bugünkü yazısında TFF’nin kararına sert tepki gösterdi.

Şampiyonluk yarışında zirvede olmak için mücadele eden Fenerbahçe, Süper Lig’in 34. haftasında Trabzonspor ile karşı karşıya geldi.

Sarı-Lacivertliler maçı 3-1 kazanırken maç kadar konuşulan bir olay yaşandı. Tribünler, “Hizbullah’ı Meclis’te istemiyoruz” sloganıyla sahayı inletti.

HÜDA PAR, AK Parti listelerinden seçime girerek 4 milletvekili çıkardı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin danışmanı Yıldıray Çiçek, Fenerbahçe taraftarlarını suçladı.

Fatih Altaylı bugünkü köşe yazısında, TFF’nin Fenerbahçe taraftarlarını PFDK’ya yönlendirmesine sert tepki gösterdi.

Fatih Altaylı, yazısında şunları yazdı:

‘Tribünlerde Hizbullah Terör Örgütü’ne karşı bağıran Fenerbahçeli taraftarlar, Futbol Federasyonu yönetimi tarafından PFDK’ya sevk edildi.

Vay canına.

Federasyonla kıyaslandığında, Türkiye’nin en sevilen emniyet müdürlerinden birini katleden, onlarca kişiyi öldürüp mahzenlere gömen, İslamcı bir kadını domuz bağıyla bağlayıp öldüren bir terör örgütünün olmasını istememek suçtur. şanlı Meclis çatısı altında.

Akıllara durgunluk veren değil.

Federasyona sormak istiyorum, terör örgütlerinin hepsi hukuka aykırı değil mi?

Bu sloganlar Hizbullah kadar cani, Hizbullah kadar Kürt, Hizbullah kadar bölücü, Hizbullah kadar bölücü Anayasamıza aykırı PKK için yapılsa ve PKK’yı Meclis’te istemiyoruz denilse ne dersiniz? PFDK’ya gönderin!

Tabii ki yapmazsın.

Yazının tamamı için:

Fenerbahçe’nin yanı sıra Ümraniyespor kulübü ve kulüp başkanı Tarık Aksar da sosyal medya hesaplarından hakem ve diğer maç görevlileri hakkında yaptıkları açıklamalar nedeniyle disiplin kuruluna sevk edildi.

haberadapazari.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu