Haber

Doğulu kız arkadaşını öldüren kişi adliyeye sevk edildi

Doğulu kız arkadaşını öldüren kişi adliyeye sevk edildi

Eğlence mekanını terk etmesini istedi ancak olumlu yanıt alamayınca onu öldürdü.

Karısını doğulu sevgilisi için terk etti

SAKARYA – Sakarya’da eğlence mekanında oryantal dans yapan 30 yaşındaki kadını yaşadığı apartmanda vurarak öldürdükten sonra polise teslim olan kişi adliyeye sevk edildi. Kişinin 1 yıldır doğulu kadınla ilişkisi olduğu ve bu nedenle resmi nikahlı eşinden ayrıldığı ortaya çıktı.

Olay, sabah saatlerinde Kemalpaşa Mahallesi 249’uncu Sokak’ta bulunan bir apartman dairesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ümit Demirtaş isimli kişi eğlence mekanlarında ‘İpek’ adıyla oryantal dansçı olduğu öğrenilen Sevda Timur’un evine gitti. İddiaya göre kadının eğlence mekanında çalışmasını istemeyen Demirtaş, Timur’la tartıştı. Tartışma sırasında Ü.D. yanında getirdiği tabancayla Sevda Timur’u öldürüp olay yerinden kaçtı. Daha sonra sabah saat 7.30 sıralarında polis merkezine giderek suçunu itiraf eden Ü.D., eğlence mekanında çalışan Sevda Timur’a karşı olduğunu ve kıskançlık nedeniyle tartıştıklarını söyledi.

Öldürdüğü sevgilisi için karısını terk etti.

Öte yandan olayla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Demirtaş’ın Timur’la yaklaşık 1 yıldır ilişkisi olduğu ve bu nedenle resmi nikahlı eşinden de ayrıldığı öğrenildi. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne giderek suçunu itiraf eden şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Ayrıca 1 çocuk annesi Sevda Timur’un yaklaşık 6 yıl önce Güneydoğu’dan Sakarya’ya geldiği ve Timur’un çocuğunun Mersin’de yaşayan babasının yanında olduğu öğrenildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu