Haber

Çetinsaya’dan Özbek’e yanıt: İleri yaşa veriyorum

Beşiktaş Başkan Yardımcısı Serhan Çetinsaya, Galatasaray Lideri Özbek’in kendisine yönelik açıklamalarına yanıt verdi.

Twitter hesabından açıklama yapan Çetinsaya, “Son günlerde kendime ve aileme yapılan hakaretler ve Dursun Özbek’in hiçbir gerçeklik payı bulunmadığını iddia ettiği haberler hakkında açıklama yapma ihtiyacı hissettim. , bu benim şahsi hesabımdır.Kulübümüzün resmi hesaplarında teknik direktör kimliği ile aldığımız kararları paylaşmaktadır.”Burada bir Beşiktaş taraftarı olarak duygularımdan bahsediyorum. Evet genç bir yöneticiyim ama bu geçmişten bugüne yaşadığımız haksızlıkları unuttuğum anlamına gelmiyor.”

Özbek’in babası Süleyman Çetinsaya ile yaptığı telefon görüşmesine değinen Çetinsaya, “Derbide yarım saat yan yana durup onu ağırlamamıza rağmen beni tanımıyormuş gibi yaptı ve babamın telefon görüşmesini dostça bir niyetle yanlış anladı. ve araçları hayranlarına şirin görünmek için kullandı. Dursun Özbek’in bu talihsiz durumunu ileri yaşına veriyorum” dedi.

Serhan Çetinsaya yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

‘Bu anlamsız linç kültürünü bırakalım’

“Evet, son dönemde asırlık kulübümüze yönelik ‘Sahada kazanacağız’ gibi sert sözler, asılsız ithamlar ve provokatif açıklamaların ardından grubumuz maçı net bir skorla kazandığında, ‘eliniz boş döneceksiniz’ sözü konuşmak bile anlamsız.

Yine de vicdan yaptım ve kendimi sorguladım. Ancak hakkımda yazılanlara baktım, bana ahlak dersi veren yöneticinin açıklamaları hem abartılı hem de sonu gelmeyen sözlerle dolu. Özellikle ücretli bot hesapları üzerinden beni sersemleten paylaşımların neredeyse tamamı aynı zamanda taciz içeriyor. Çocuklarım, eşim ve ailemden gelen tehditler, organize baskınlar ve linç kültürü kol geziyor. Sadece Galatasaray’a değil tüm futbol camiasına sesleniyorum: Bu anlamsız linç kültürüne son verelim.”

‘BEKO MARKA KAHVE MAKİNEM VAR, TEK BAĞLANTIM BU’

“Çok sevdiğim bir tabirdir, ‘insan kendi bilir…’ Galatasaray’ın son açıklamasını alıntı yaptım diye kitapsız, kurgu dünyasında yaşayan birkaç kişi polisiye roman dünyasının dışına çıkamadı. orada yaşadılar ve olayı Koç ailesine bağladılar.Evimde bir tane var.Beko marka kahve makinesi var,tek bağlantım bu.Bu kadar ucuz bağlantılar kurmak sizin zihniyetinizin bir yansımasıdır.”

“92-93 SEZONUNU YAŞAYAN ÇOCUKLAR BÜYÜDÜ, BEŞİKTAŞ’IN HAKLARINI ARIYORLAR”

“Onursal Liderimiz Süleyman Seba’nın adını anarken, Türk futbol literatürüne kazandırdığı ‘onurlu ikincilik’ sözünü kime ve niçin söylediğini unutmayın! Beşiktaş taraftarı olarak her zaman ustalığımızı koruduk. Yeter ki ayağımız basmasın, sahip çıkalım… Diğer senaryolar için çabamız bitmez… Şunu kimse unutmasın: 92-93 dönemini yaşayan çocuklar büyüdüler, haklarını arıyorlar. Beşiktaş’ı sonuna kadar!” (HABER MERKEZİ)

koprukoy-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu