Haber

18 Yıl Hapis Cezasına Mahkûm Edilen Şüpheli, Tünelden Aşağı İnen Kömür Ocağında Yakalandı

Çeşitli suçlardan 18 yıl 2 ay 10 gün hapis cezasına çarptırılan şüpheli, adresinde kazılan tünelden ulaşılan kömür kulübesinde saklanırken bulundu. Evde yapılan aramalarda çok sayıda uyuşturucu madde, 9 ruhsatsız silah ve silah yapımında kullanılan ekipmanlar ele geçirildi.

Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, aranan şahısları yakalamak için çalışmalarını sürdürdü. Polis, incelemeler kapsamında uyuşturucu, hırsızlık, gasp ve yağma suçlarından toplam 25 sabıka kaydı bulunan ve 18 yıl 2 ay 10 gün hapis cezası bulunan GD’nin (31) bir depoda saklandığını belirledi. General Asım Gündüz Mahallesi’ndeki ev. Ayrıca yapılan teknik ve fiziki takipte şüphelinin bu adreste uyuşturucu kaçakçılığı, silah imalatı ve ticareti yaptığı, bahçede ise yasaklı cins Pitbull cinsi köpeğin bulunduğu belirlendi.

Bir kömür madeninde tünel yoluyla bulundu.

Savcılıktan alınan arama emrinin ardından polis ekipleri harekete geçerek belirtilen adrese operasyon düzenledi. Operasyonda yasaklı cins Pitbull köpeği belediye ekiplerinin desteğiyle koruma altına alınırken, adreste yapılan aramada GD bulunamadı. Daha sonra evde yapılan detaylı incelemede kömür madenine giden bir tünelin olduğu görüldü. Polis ekipleri tünelden kömür madenine inerek orada saklanan şüpheli GD’yi yakaladı.

Adreste bulunanlar şok oldu

Polisin konutta yaptığı aramada, 844 adet yeşil reçeteli hap, 139,89 gram metamfetamin, 1 adet hassas terazi, 9 adet ruhsatsız silah, 11 bin 845 lira nakit, 10 adet farklı boyutlarda ruhsatsız silah sürgülü kapağı, 74 adet silah fişeği ele geçirildi. silah imalatında bulundu. malzeme ve çok sayıda silah parçası ele geçirildi.

Film sahnesini andıran bir operasyonla yakalanan azılı zanlı GD, polisteki işlemlerinin ardından cezaevine sevk edildi. – İZMİR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu