Haber

Özel ve İmamoğlu Osmaniye’de çocuklarla maç yaptı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İBB Lideri Ekrem İmamoğlu ile birlikte bugün Hatay’ın ardından Osmaniye’ye gitti. İkili, halı sahaya uğrayıp çocuklarla futbol maçı yaptı.

İmamoğlu, futbol oynayan çocuklara, “Mahalle takımınız veya futbol takımınız var mı?” Çocuklar “Mahalle takımı” diye yanıtladılar. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu daha sonra maç yaptıkları çocuklarla bir süre fotoğraf çektirdi.

Özel, “Ortaokulda, lisede ve üniversitede hentbol oynadım. Hentbol çok farklı bir spor. Futbolda da kötü değilim. Ama tabii ki uzun zamandır oynamıyoruz. 42 kilometrelik bir maraton koşuyorum. “Başkanımın maratonunu iki kez bitirdim” dedi.

İmamoğlu, “Hentbolda biriz. Ben de ilkokulda oynadım. Başkanımızla konuştuk. Başkanım gizlice gelip Avrasya Maratonu’nda koştu. Birkaç yıl önce kalabalığın arasında koştuğunu görmüştüm. “Tabii ki bu yıl işleri yoğun olduğu için gelemedi” dedi.

Özel, İmamoğlu’na “Aynı gün maratonumuz vardı” diyerek yanıt verdi. Gazetecinin “Sizi halı saha maçında görebilir miyiz?” sorusuna İmamoğlu “Belki. “Ama aynı takımda oynuyoruz” diye yanıtladı. (HABER MERKEZİ)

haber-besikduzu.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu