Haber

Mitinge katılımı düşük bulan aday, projelerini açıklamadı.

KAMYONET – Kritik seçim için son 48 saat girilmiştir. Siyasi parti adaylarının yanı sıra bağımsız milletvekili adayları da çalışmalarına hız verdi. Van’ın bağımsız milletvekili adayı İdris Ahi de seçim kampanyası kapsamında miting düzenledi.

Ahi, 28 yıldır Van’da esnaflık yapıyor ve 2009 yılından bu yana yerel ve genel seçimler dahil tüm seçimlerde aday oluyor. Lise mezunu bağımsız aday olan 49 yaşındaki İdris Ahi, girdiği hiçbir seçimi kazanamadı. içinde.

İdris Ahi, Millet İrtifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın daha önce bir araya geldiği Beşyol Meydanı’ndaki mitinginde seçmenlerine seslendi.

6565 PROJEYİ ANLATACAK

Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı Beşyol Meydanı’nda kurduğu sahnede boy gösteren Ahi’nin seçmenine 6565 projesini anlatması bekleniyordu. Ancak Ahi, toplanan kalabalığı yetersiz bulunca projelerini anlatmaktan vazgeçer. Sık sık mitinge dışarıdan gelenleri çağıran Ahi, alana kendi resminin basıldığı bayrakların dağıtılması için birçok anons yaptı.

‘ARTIK YEREL PATATES YİYEN’

Sahne, Beşyol Meydanı’nda iki yolun ortasındaki geniş orta refüjde konumlanmıştır. Ahi’nin mitingine seçmen sayısı kadar polis katıldı. Miting alanını çevreleyen yollar ve kaldırımlar polis barikatlarıyla kapatıldı.

Mitingde bir konuşma yapan Ahi, Vanlı seçmene yolu tamamlamalarını söyleyerek, “Hep ithal patates yediniz. Şimdi yerli patates yiyin” dedi. Seyirci azlığından şikayetçi olan Ahi, mitinge en az 100 bin seçmenin katılmasını beklediğini söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu