Haber

CHP, İstanbul’da sahte broşür dağıtımı tespit etti

CHP’li İstanbul AKP Esenler Belediyesi çalışanı ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Temsilcisi Erdem Yumurtacı’yı Millet İttifakı Başkan Adayı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında sahte broşür dağıtırken tespit ederek video kaydı aldı. Polise olayı bildiklerini açıklayan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu İstanbul Valiliğini göreve davet ettiğini, il ve ilçe seçim kurullarından uydurma broşür toplama kararı beklediklerini belirtti. Kaftancıoğlu, “Ne kadar aşağılık olursan ol son çırpınışların da gidecek” dedi.

Muhalefet partilerine yönelik saldırılar devam ederken, CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Bülent Ütebay, seçim bölgesi olan Esenler’de Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adıyla hazırlanan fabrikasyon bildiriler dağıtırken kümelenme tespit etti. Utebay, geçersiz broşürü dağıtanlara tepki gösterirken onları da kaydetti.

“Ne kadar alçaktan yaparsan yap, son çırpınışın da gidecek”

“Esenler Belediyesi çalışanı ve Esenler TÜGVA temsilcisi, Cumhurbaşkanı adayımızın imzasıyla sahte CHP broşürü hazırlayıp dağıtırken yakalandı. Artık emniyetteler. İstanbul Valiliği’ni gereğini yapmaya davet ediyorum. Bir de taklit edilerek üretilen sahte broşürler” İl Seçim ve İlçe Seçim Kurullarından gelen orijinal broşürlerimiz” dedi. Kendi imkanlarıyla süratle çağrılmasına karar verilmesini bekliyoruz.

Kaynak: ANKA / Siyaset

eyyubiye-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu