Haber

Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan boşanıyor mu? Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan neden ayrılıyor?

Yıllardır destansı bir aşk yaşayan ve birçok kişi tarafından örnek alınan Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan çiftinin boşanıp boşanmayacağı merak ediliyor. Boşanma aşamasına geldikleri ve gelecek ay evliliklerini bitirecekleri iddia edildi. Mehmet Aslantuğ ile Arzum Onan boşanıyor mu ve Mehmet Aslantuğ ile Arzum Onan neden ayrılıyor? Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan boşanıyor mu? Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan neden ayrılıyor? Detaylar burada…

MEHMET ASLANTUĞ VE ARZUM ONAN DALIYOR MU?

Türkiye İşçi Partisi’nin Muğla 1. sıra milletvekili adayı açıklanan Mehmet Aslantuğ ile bir markanın reklam yüzü olan Arzum Onan’ın boşanacakları iddiası sosyal medyayı karıştırdı. dergiArzum Onan ve Mehmet Aslantuğ’un sayfalarında acı haberi gören yüzlerce kullanıcı, “Bu evlilik biterse aşka olan inancımız biter”, “Boşanma”, “İnşallah.” haberleryalan” yorumunu yaptı.

Mart ayı ortasında Mehmet Aslantuğ’un fotoğrafını paylaşan Arzum Onan, “Gösterdiğin duruş, aldığın kararlar ve hayata kattığın tüm değerler için seninle gurur duyuyorum.” Birçok kişiye göre Onan’ın paylaşımı iddiaları yalanlıyor.

MEHMET ASLANTUĞ VE ARZUM ONAN NEDEN AYRILIYOR?

Magazin dünyasının öne çıkan çiftlerinden Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan’ın boşanacakları tezi gündeme bomba gibi düştü. 27 yıllık evli çiftin boşanacağı haberini duyan yüzlerce kullanıcı, çift ve oğulları Can Aslantuğ’un paylaşımlarına “Boşanma” yorumu yazdı.

haber-erzin.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu