Haber

Marius Sumudica neden ‘Fenerbahçe’nin parasına ihtiyacımız yok’ dedi? İşte cevap…

Süper Lig’in 20. haftasında F.Bahçe’nin deplasmanda Gaziantep FK’yi 1-0 mağlup ettiği maçın ardından Marius Sumudica’nın düzenlediği basın toplantısı gündeme damgasını vurdu.

Rumen teknik adam, basın mensubunun, Fenerbahce taraftarlarına açılan kontenjan aşımına ilişkin sorduğu soruyu yanıtladı. “Gaziantep’in F.Bahçe’nin parasına ihtiyacı yok.”Cevabı sosyal medyadaki bazı hesaplar tarafından kırpılarak farklı bir anlam yüklendi.

Sorun yok; Sadece, “Fenerbahçe’nin parasına ihtiyacımız yok.”Sözlerinin kırpılmış görsellerinden yola çıkarak ‘tamir etme’ imaları yapıldı.

Bu tezlerin ardından sessizliğini bozdu.

Sumudica ne demek istedi?

Gaziantep Futbol Kulübü yetkililerinin Akşam’a yaptığı açıklama şöyle:

Kulüp olarak Fenerbahçe’ye 6 bin kontenjan verdik. Bunun nedeni geçtiğimiz yıllarda 1200 kişiyken, Fenerbahçe taraftarlarının tribünlerimizden bilet alıp içeri girmesi ve olayların çıkmasıydı. Amacımız rakip gruba destek için gelenleri tek bir yerde toplamak ve beklenen olayların önüne geçmek. Bir anlamda stadyumda bütünlüğü sağlamak istedik.

Allah’a şükür geçmişte olduğu gibi herhangi bir olay yaşanmadı, tesadüfi hiçbir şey yaşanmadı. Yani bu düzenleme geçmiş yıllardaki olayların tekrarlanmasını önlemekti, para kazanmak için yapılan bir şey değildi. Hocamız da basın toplantısında bu işin para için yapılmadığını, ihtiyacımızın olmadığını söyledi. Bizim tribünlerimiz doldu, F.Bahçe’ninki de öyle. Fiyatları aynıydı ve bazı tribünler konuk takımdan bile daha pahalıydı.

ipsala-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu