Haber

İstanbul’da Korkunç Cinayet! Etiyopyalı Kadın Beyzbol Sopasıyla Türk Bisikletçiyi Öldürüp Yaktı

İstanbul’da öldürüldükten sonra cesedi yakılan Bisikletçiler Derneği üyesi Halil Özdemir’in cinayetinin faili yakalandı. Özdemir’in, görüşmeye gittiği Etiyopya vatandaşı MEH tarafından beyzbol sopasıyla öldürülerek yakıldığı ortaya çıktı. Gözaltına alınan kadının, ‘Bana yaklaşmak istedi, sopayla vurdum’ dediği öğrenildi.

Bisikletçiler Derneği üyesi Halil Özdemir, 9 Mayıs’ta gizemli bir şekilde ortadan kayboldu. Özdemir’in abisi karakola giderek yardım istedi. Eyüpsultan’daki ağabeyinin evinden bisikletiyle ayrıldığını, daha sonra kendisinden haber alamadıklarını söyledi.

Sözcü’den Habip Atam’ın haberine göre, Zeytinburnu’nun Kazlıçeşme Mahallesi’nde 11 Mayıs’ta yanarak ölen bir kişinin cansız bedeni, polisin Özdemir’i aradığı sırada bulundu. İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri, cesedin Halil Özdemir’e ait olduğunu belirledi.

Yapılan incelemede Özdemir’in kafasına sert cisimle vurularak öldürüldüğü, ardından da cesedinin yakıldığı belirlendi. Özdemir’in bisikleti bulunamadı.

Cinayet Büro uzmanları, önce Halil Özdemir’in şantaj yapılmış olabileceğini değerlendirdi. Araştırmada Özdemir’in bir kadınla tanışmak için Fatih’teki evinden ayrıldığı anlaşıldı.

Yapılan çalışmalarda Özdemir’in görüştüğü kadının Etiyopyalı MEH olduğu belirlendi. Polis günlerce süren çalışmanın ardından cinayetin bir numaralı zanlısı olan kadının peşine düştü. MEH 25 Mayıs’ta yakalandı. Konutta yapılan aramada Özdemir’in bisiklet kaskı ve kask kamerası bulundu.

Polis merkezine götürülen zanlı, olaydan önce Halil Özdemir ile birkaç kez telefonda görüştüğünü söyledi. MEH’in iddiasına göre Özdemir olay günü bir kez daha aradı ve görüşmek istedi. Bunun üzerine MEH, ev adresini verdi.

Evine gelen Halil Özdemir’in kendisine yaklaşmak istediğini öne süren MEH’in, ardından elindeki beysbol sopasıyla Özdemir’in kafasına vurduğunu söylediği belirtildi. MEH’in cinayeti itiraf ederken, bir gün sonra cesedi çuvala koyup çekçekle Kazlıçeşme Miting Alanı’na götürüp ateşe verdiğini söylediği de öğrenildi.

Öldürdüğü Halil Özdemir’in bisikletini 3 bin liraya sattığını söylediği iddia edilen MEH, ‘kasten öldürme’ hatasından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

hazrohaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu