Haber

HÜDA PAR Batman adayı kadınlara ‘espri’ yaptı: Biz demokratız, hangi renk çarşaf giyeceğinize karışmayacağız

HÜDA PAR Batman Milletvekili ve belediye başkan adayı Serkan Ramanlı’nın paylaştığı ‘espri’ videosu sosyal medyada gündem oldu.

HÜDA PAR Adayı Ramanlı, sosyal medya hesabından CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i etiketleyerek bir paylaşım yaptı.

Ramanlı, “Bir espri yapacağız ama @eczozgurozel sen gülme. Bağımsız Belediye Başkan Adayı Muazzez Baktaş hanımın lokalini ziyaretimizden güzel bir anı” notuyla paylaştığı videoda Kürtçe şunları söylüyor:

“3 yıl kadar önce sayın Mesud Barzani’yi ziyarete gitmiştik. Sayın başkanın yardımcısı Fazıl Mirani, geldi bize Saddam’dan bahsetti. Saddam’ın dilinden bize şöyle söyledi: ‘Şimdi Hafız Esad tam bir diktatördür. O diyor ki ben ölürsem Beşar var o benim yerime geçecek. Liderliğinizi o yapacak. Ama ben böyle bir şey söylemiyorum. Ben demokratım. Ben ille de şu oğlum olsun demiyorum.Benim iki oğlum var. Hangisini kendinize seçerseniz paşa gönlünüz bilir. Ben demokratım.’

‘KADINLAR AĞLIYORDU…’

Şimdi bir avukat var AK Parti Milletvekili Ferhat Nasıroğlu’nun şirketinde çalışır. Konu siyasetten açıldı, dedi ki ‘ Şirketimizde çalışan bazı avukatlar var. Kadındırlar, bayandırlar. Avrupa ülkelerinde okumuşlar. Mayısın 15’inde işimize gittiğimizde baktık ki yüzleri asık, ağlıyorlar. ‘Neler oluyor? Hayırdır’ diye sorduk. ‘Vallahi başımıza gelen dağ başındaki kurdun başına gelmemiş.’

‘Neden’ dedik, ‘HÜDA PAR Meclis’e girdi. Kazandılar. Erdoğan da kazandı. Onlar da Meclis’e girdi. Artık çalışmamıza izin vermeyecekler. Dışarı çıkmamıza engel olacaklar. Başımızı örtmek mecburiyetinde kalacağız. Bütün haklarımız gidecek. Kendi üzerimize ağlıyoruz’ dediler.

Ben de onlara dedim ki ‘siz neyin nesisiniz? Zekeriya Yapıcıoğlu bizim hocamızdı. Batman’da avukattıMesleğimizle ilgili bilmediğimiz şeyleri ondan öğrenirdik. Öyle biri değildir. Makul bir insandır. Siz yanılıyorsunuz. Serkan ile Batman Barosu’nda avukatlık yapmışız. Nasıl biri olduğunu biliyoruz. Korkacağınız kişiler değiller. Siz onları yanlış biliyorsunuz.’

Dediler ki ‘hayır sen bizi teselli ediyorsun.’ bildiklerinden şaşmadılar.

Ben de o avukata dedim ki; Madem bizden dolayı o kadar ağlamış, o kadar korkmuşlar. Onları bir gün bir araya getir. Size misafir olacağım. onları biraz güldüreceğiz. ‘Nasıl’ diye sordu.

Aynen Fazıl Mirani’nin dediği gibi onlara diyeceğim. Biz demokrat insanlarız. Vallahi hangi renk çarşaf giyerseniz size karışmayız…”

(HABER MERKEZİ)

seyhan-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu