Haber

TOBB Ata’nın huzurunda

Mehmet UZEL (ANKARA İGFA)
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve TOBB Genel Divan Başkanı Hüseyin Çevik, Anıtkabir Onur Defteri’ne şunları yazdı: “Yüce Atatürk, 79’uncu Genel Kurulumuzda huzurunuzdayız. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği yöneticileri ve delegeleri olarak, milletimizin büyük emellerine ve aziz hatıranıza layık olmak için var gücümüzle çalıştığımızı arz ederiz. Bu yıl Cumhuriyetimizin ilanının 100. yılında olmanın da heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti bu topraklarda kaderini paylaşan milyonların en keyifli katılımıdır. En aziz eserdir.

“Milletin azim ve kararlılığı milletin bağımsızlığını kurtaracaktır” düsturuyla yola çıkanların, yok-sönmüş denildiği halde küllerinden yeni bir devlet kurmayı başaranların çocuklarıyız. Büyük emeklerle ancak azim ve sahiplenme ile elde edilen kazanımlar korunur ve yaşatılır.

Misyonumuz, Türkiye Cumhuriyeti’ni huzurlu ve müreffeh bir geleceğe taşımak için var gücümüzle çalışmaktır. Geçmişte olduğu gibi gelecekte de ülkemizi dünyanın en büyük ekonomilerinden biri haline getirmeli ve dünyada her alanda söz sahibi olmalıyız. Bize yakışan bu.

Sevgili Atatürk, emanet ettiğin Cumhuriyet’e ve ilkelerine sonuna kadar sahip çıkacağız. Bu vatan, bizden öncekiler için olduğu gibi bizler ve bizden sonrakiler için de en kutsal bedeldir. Yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet kalacaktır. Ruhun şad olsun”.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu