Yaşam

Gönül Dağı Setindeki Aşktan Turabi’nin Hayatta Kalmamasına Kadar Bugün Televizyon Dünyasında Neler Oluyor?

15 Kasım Çarşamba günü televizyon ve dizi dünyasındaki son dakika gelişmelerini ve olaylarını derledik.

Bakalım bugün neler oldu?

Survivor 2024’ün merakla beklenen yarışmacılarından Turabi Çamkıran, diğer yarışmacılara yaptığı göndermelerle gündemdeydi. Acun Ilıcalı’nın yarışmaya katılacağını açıkladığı Turabi, Survivor’a haftalar kala yarışmaya katılamayacağını duyurdu.

Kızılcık Şerbetinin Alevi son bölümlerde oldukça ön plana çıktı. Abdullah’a olan ilgisini her zaman gösteren Alev, Apo’ya kin gütmek için Rüzgar’la nişanlanınca Kızılcık Şerbeti’nin resmi Twitter hesabından “Alev’e biraz öğüt ver” yazılı bir paylaşım yapıldı. Aldığınız öneriler sizi güldürecek türden!

Survivor 2024’e katılmaktan vazgeçtiğini açıklayan Turabi’ye ilk yanıt rakibi Poyraz’dan geldi. Poyraz’ın Turabi’nin kendisinden korktuğunu ima eden paylaşımı çok konuşulacak türden bir şey.

MasterChef’in dün akşam yayınlanan bölümünde yine gergin anlar yaşandı. Kişisel dokunulmazlığı kazanan Cemre’nin Dilara’yı potaya göndermesine çok üzülen Dilara, eleme oylaması sırasında ağzını açıp gözlerini kapattı.

TRT 1’in sevilen dizisi Gönül Dağı’nın setinde yeni bir aşk yeşerdi. Dizinin Taner’i Berk Atan, sette sevgili arkadaşına gönlünü kaptırdı.

Ömer dizisi aldığı yüksek reytinglerle başarısını sürdürürken, dizinin yarım kalan bir hikayesi için de harekete geçildi. Dizi ekibinden ayrılan bir karakter, diziye geri dönerek tüm istikrarı değiştirmeye hazırlanıyor.

Kanal D’nin yeni dizisi Bir Derdim Var, bir sahnesiyle sosyal medyada gündem oldu. Ergenlik çağındaki gençlerin ruhsal sorunlarına değinen dizide, bir lise danışmanının sorunlu bir öğrenciye kayıtsız kalması tepki çekerken, danışman, söz konusu sahne nedeniyle mesleğinin karalandığını iddia etti. Aldığı yanıtlar oldukça tartışmalıydı.

MasterChef Türkiye bildiğiniz gibi bu yıl All Star konseptiyle ekranları yakıyor. All Star’ın dikkat çeken isimlerinden biri de Barış Demir’di. Hem kendi döneminde hem de All Star’da tartışmaların ve gerilimlerin ilk ismi olan Barış’ın özgün bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Ve “kayınbirader” yorumuyla…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu