Haber

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İmamoğlu ve Yavaş’ı suçladı: Sonucu bildikleri halde 14 Mayıs’ta tiyatroyu sahnelediler.

14 Mayıs’ta yapılan 13. Cumhurbaşkanlığı Seçimi’nde oyların yüzde 49,5’ini Cumhurbaşkanı Erdoğan, yüzde 44,8’ini Kemal Kılıçdaroğlu aldı. Seçimler 2. tura kalırken Erdoğan, sık sık televizyon ekranlarına çıkarak kazandığına dair açıklamalarda bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş’ı hedef aldı.

“YALANLAR ORTAYA ÇIKIYOR”

Erdoğan, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Milletvekili seçiminin Cumhur İttifakı’nın zaferiyle sonuçlanması ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde açık fark olması, CHP Genel Başkanı ve yönetimini istikrarsızlaştırdı. 14 Mayıs sonuçları bildikleri halde televizyon ekranlarında sahnelendi.” “Tiyatroyu” birlikte takip ettik. Sandıkların rengi netleştikçe yalanları ortaya çıktı. Buna rağmen ne seçmeninden ne de kasten kandırdıkları halktan özür bile dilemediler.

“DEPREM MAĞDURLARINA KARŞI HER TÜRLÜ BİLİNCİ GÖSTERİYORLAR”

Aynı zihniyetle artık oy alamayan vatandaşlarımız için; Bırakın siyaseti, insani bedellerle bağdaşmayan saldırılara tanık oluyoruz. Bu çevreler, deprem bölgesine gönderdikleri yardımları kesmekten, depremzedeleri otellerden atmaya kadar her türlü vicdansızlığı sergiliyor. Sosyal medyadaki ahlaksız kampanyalardan bahsetmiyorum bile…

Sevdiklerini kalbi yaralı olarak kaybeden afet kurbanlarımızın yaşananlardan çok rahatsız olduklarını biliyorum. Hangi partiye oy verirlerse versinler, 85 milyonun tamamı bu pervasızlıktan dolayı yas tutuyor. Bu şer çılgınlığı karşısında hiç kimse endişe etmesin, hiçbir vatandaşımız umutsuzluğa kapılmasın. Milletimizin ve insanlığın ortak vicdanını yerle bir etmemek asli görevimizdir. Devlet-millet dayanışmasıyla yaralarımızı hep birlikte saracağız inşallah. Depremzedelerimizi sahipsiz bırakmayacağız, yanlarında olmaya devam edeceğiz.”

İşte o açıklama:

haber-nurdagi.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu