Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fatih Mehmet Kocaispir’i Adana Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak bildirdi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’i arayarak, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olduğunu bildirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yüreğir Belediye Başkanı Kocaispir’i arayarak, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olduğunu bildirdi. Erdoğan, “Adana için de Yüreğir’deki başarılarını bekliyoruz. Adana Büyükşehir Belediyesi’ni istiyoruz” derken, Önder Kocaispir, “Efendim sizi utandırmayacağız. 1 Nisan sabahı da anahtarlarını teslim edeceğiz. Adana sana.”

AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir ise, “Bize layık görülen bu görevi başarıyla yerine getirmek için ekibimizle ve halkımızla gece gündüz çalışacağız. 1 Nisan sabahı da bu görevimizi başarıyla yerine getireceğiz. Adana Büyükşehir Belediyesi’nin anahtarlarını Cumhurbaşkanımıza teslim edin.” “Bunu sunacağız” dedi.

Adaylığını Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan öğrenen Belediye Başkanı Kocaispir’in resmi adaylığı yarın Ankara’da açıklanacak. – ADANA

akdagmadeniajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu