Haber

Bölüm 07, Kısım 03’te VALORANT’a Yeni Ajan Iso’nun Gelmesiyle Ölümüne Düellolara Girin

Riot Games ve VALORANT, bugün yeni casus Iso’yu oyunculara tanıttı. Çinli suikastçı Iso, düşmanlarının saflarını parçalamak için bir akış durumuna giriyor. Etrafındaki enerjiyi kurşun geçirmez bir kalkana dönüştüren Iso, bir sonraki düellosuna odağını kaybetmeden ölümüne ilerler. Iso’nun yetenekleri aşağıdaki gibidir:

 

Çelik İrade (E)

Odaklanma zamanlayıcısını BAŞLATIN. Odaklanma tamamlandığında, öldürdüğünüz veya sizden hasar aldığınız düşmanların ölmeden önce güç kürelerini düşürdüğü bir akış durumuna girersiniz. Bu küreyi vurduğunuzda, rastgele bir kaynaktan gelen ilk hasarı engelleyen bir kalkan kazanırsınız.

 

Kin (Q)

Moleküler bir dalga donatın. Dalgayı ileri doğru fırlatıp dokunduğu tüm oyunculara HASSASİYET etkisini uygulamak için ATEŞ yapın. Bu dalga duvarlar dahil sert nesnelerden geçebilir.

 

B Planı (C)

Prizmatik güç biriktirmek için GİYİN. Mermileri engelleyen, yıkılmaz bir güç duvarını ileriye göndermek için ATEŞ yapın.

 

Kiralık Katil (X / Ultimate)

Boyutlararası bir arenayı donatın. Savaş alanına, sizi ve temas kurduğunuz ilk düşmanı ölümüne düelloya gireceğiniz arenaya çekecek bir güç dalgası göndermek için ATEŞ yapın.

 

VALORANT Bölüm 07 Bölüm 03 aynı zamanda yepyeni bir Battle Pass’ı da beraberinde getiriyor. Bizi Yeni Yıl beklentisi ve kutlaması havasına sokan bu Savaş Bileti, There We Eat Spreyi, Grasshopper Jumps Spreyi ve tanıdık hikayelerden ve sanat formlarından ilham alan Sandstorm Vandal ve Fındıkkıran Operatörü gibi görünümleri içeriyor.

VALORANT Bölüm 07 Bölüm 03 1 Kasım 2023’te başlıyor.

Yeni casus hakkında daha fazla ayrıntı almak istiyorsanız BuradaTıklayabilirsiniz.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

pervarihaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu