Haber

Vatan Partisi’nin İBB adayı İbrahim Okan Özkan oldu

Vatan Partisi, İstanbul adayını Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Yerel Seçim Bildirgesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Tanıtım Toplantısı” ile duyurdu.

Toplantıda konuşan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, İBB adayının mevcut il başkanı İbrahim Okan Özkan olduğunu açıklayarak şunları söyledi:

“Onlar bu millete adanmış kahramanlar ekibinin onurlu, dürüst, bilgili, tecrübeli, bilinçli ve seçkin dostlarındandır. İbrahim Okan Özkan arkadaşımız İstanbul halkına tavsiye ederken asla utanmayacağız, başımızı eğmeyeceğiz. İşçiler çiftçi, esnaf, esnaf, tüccar ve “Sanayicileriyle birlikte İstanbul’u önündeki zorluklardan büyük aydınlığa çıkaracak ve zorlu mücadeleye öncülük edecektir.”

İsminin açıklanmasının ardından sahneye çıkan Özkan, İstanbul’un sorunlarının Türkiye’nin sorunları olduğunu belirterek, “İstanbul’u sadece İstanbul olarak görenler, İstanbul’u yönetemezler.” söz konusu.

Özkan, “Deprem, trafik, toplu taşıma, kira, yüksek hayat pahalılığı, çarpık kentleşme. Bu sorunların en büyük nedeni İstanbul’a düzensiz göç sonrası oluşan nüfus yoğunluğudur.”

(HABER MERKEZİ)

senirkentajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu