Teknoloji

Türkiye’nin yerli otomobili Togg, Siirt’te büyük ilgi gördü

Siirt Valisi Osman Hacıbekteşoğlu ve eşi, Togg ile valilik önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Akabinde araç 15 Temmuz demokrasi meydanında vatandaşlara tanıtıldı.
Araçla ilgili görüşünü belirten Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Türkiye’nin artık kabuğunu kırdığını, yeni neslin çok daha başarılı olacağını söyledi.

Türkiye’nin bilgi ve teknoloji çağında çok daha ileriye gideceğini belirten Vali Hacıbektaşoğlu, şunları söyledi: “Togg bunun göstergelerinden biri. Gerçekten gurur duyuyoruz. Koroda olmaz denildi. İster departman olsun, ister dışarıdaki insanlar nasıl olmasın dediler ama bizim kararlılığımızla.” Başkan, Türkiye’de ve dünyada başarılarıyla kendini kanıtlamış, Türkiye’nin cesur girişimcileri ve mühendisleri başarıya ulaşmıştır.”söz konusu.

Bugünün Siirt için tarihi bir gün olduğunu belirten Özgür Eker, milli ve yerli Togg’un Siirt’te 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda olduğunu kaydetti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Eker, şunları kaydetti: “Siirtliler olarak Türk yüzyılına girerken ülkemizin gururu olan yerli ve milli aracımızı görmek için bir araya geldik. Çok memnunuz. Tasarım olarak çok düzgün. Nadir bir araç. Dünyada özellikle elektrikli araç sınıfında özellikle renkler açısından çok güzel hem internette hemde canlı.Araç olarak gördüğümüz bu araç şu anda çok mükemmel. İlk fırsatta fırsat bulur bulmaz satın almak için sabırsızlanıyoruz.”dedi.

”Farklı ve tarifsiz bir gurur yaşıyoruz”

Türk halkı olarak büyük gurur duyduklarını söyleyen Nurten Temiz, tarifsiz bir gurur yaşadıklarını dile getirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkürlerini ileten Pak, şunları kaydetti: “Düne kadar hayalini bile kuramadığımız birçok hayali gerçekleştirdi. Burada kendisine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Aracı inceledim ve bindim. Şu an kullandığım araçlardan bin kat daha güzel. Benim kullandığım bir aracım var. kullanın ama Togg için adımı yazdım ama sıra bana gelmedi daha gururla bekliyoruz.Bir an önce inşallah.Rabbim yerli ve milli aracımızı zamanında Siirt sokaklarında gezdirmeyi nasip etsin.dedi.

cungus-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu