Yaşam

Seçim Dönemi Canlı Yayınlarda: Yasak Elma 14 Mayıs Seçimlerinden Sonra Çıkacak mı?

Ekranların en sevilen dizisi Yasak Elma her pazartesi akşamı FOX ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Geride bıraktığı beş sezonda reytingleri alt üst eden Yasak Elma malumunuz bu sefer son sezonuyla ekrana geliyor. Altıncı sezonunda başrollerini Şevval Sam, Eda Ece, Murat Aygen, Biran Damla Yılmaz, Sevda Erginci ve Şebnem Dönmez’in paylaştığı dizinin 14 Mayıs seçimlerinin ertesi günü yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu. Peki Yasak Elma seçimden sonra yayınlanacak mı? Detaylar burada…

Kaynak:https://www.birsenaltuntas.com/dizi/y…

FOX’un en sevilen dizilerinden biri olan Yasak Elma 6. sezonuyla ekranlara gelmeye devam ediyor.

İlk bölümü 19 Mart 2018’de gösterilen Yasak Elma’nın yönetmen koltuğunda Ece Erdek Koçoğlu otururken, senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür kaleme alıyor.

Medyapım imzalı Yasak Elma 172. bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Son sezonu olduğunu bildiğimiz dizinin mayıs ayında ekranlara veda etmesi bekleniyor.

Bir değişiklik kararı alınmadığı takdirde Yasak Elma’nın 29 Mayıs Pazartesi günü 187. bölümüyle macerasına son vereceği söyleniyor.

Tüm yapımları gibi tüm detaylarıyla planlanan ve final tarihi belli olan Yasak Elma’nın da “seçim tatiline” gelip gelmeyeceği merak konusu oldu.

Türkiye, 14 Mayıs Pazar günü milletvekili ve cumhurbaşkanı seçimi için oy kullanacak. Bu da yayın akışlarının seçimlere doğru ilerleyeceği anlamına geliyor.

Oy sayımları ve ardından canlı yayın değerlendirmeleri ekranlarımıza gelecek.

Peki Yasak Elma yeni bölümü 15 Mayıs Pazartesi günü yayınlanacak mı?

TİLKİ; 15 Mayıs Pazartesi günü Yasak Elma yeni bölümünün ekranda olacağına karar verdi.

Aynı zamanda dizinin bu akşam yayınlanacak olan 172.bölümüne şu sıralar yurt dışında çalışan genç model Merve Ulukanoğlu konuk oluyor.

Berrak karakteriyle Yasak Elma’ya konuk olan Ulukanoğlu, ünlü dizi yıldızı Utku Ateş’in canlandırdığı Çet karakterinin komşusu olarak karşımıza çıkacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu