Haber

Scania üst yönetimi Türkiye’yi ziyaret etti

ScaniaTraton Cluster CEO’su, Yönetim Kurulu Üyesi ve Scania CEO’su Christian Levin ve Scania Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yürütme Konseyi Üyesi Stefano Fedel türkiyeziyaret etti

Scania heyetini Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Ali Bilaloğlu ve Doğuş Otomotiv Scania Genel Müdürü Tolga Şenyücel ağırladı.

İsveçli Scania Yöneticileri, Doğuş Otomotiv Yedek Parça & Lojistik süreçleri hakkında bilgi alırken, önümüzdeki yıl hizmete girmesi planlanan yeni Deneyim Merkezi hakkında da detaylı konuşma fırsatı buldu.

Doğuş Otomotiv CEO’su Ali Bilaloğlu, Scania üst yönetimi türkiye ‘da ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Bu ziyaretler sırasında geleceğe yönelik plan ve stratejilerimizi geliştirmek ve işbirliğimizi daha da derinleştirmek için karşılıklı diyalog fırsatı buluyoruz.”

Doğuş Otomotiv Scania Genel Müdürü Tolga Şenyücel, “Scania, segmentine yön veren üstün teknolojisi, her göreve uygun araç ve motor seçenekleriyle Türkiye ağır ticari araç pazarının değerli bir oyuncusu haline geldi. Üreterek ilerlemeyi hedefliyoruz.” projelerin yarattığı sinerji ve sürdürülebilir denizcilik dünyasına kazandırdığı kazanımlarla Türkiye pazarındaki başarımızı pekiştirdik. Scania Türkiye olarak bu ziyaret, satış ve servis hizmetlerimizdeki başarımızın bir ödülü olarak gerçekleşti. Scania yönetimi ile müşterilerimize sunduğumuz hizmetin kalitesini daha da artırmak amacıyla geçen yıl hayata geçirdiğimiz bu proje ile neler yapabileceğimizi de paylaşma fırsatı bulduk.”

Doğuş Otomotiv’in ardından Scania yöneticileri, Scania Gebze tesislerini ve Scania’nın yetkili satıcı ve servis ağına yeni katılan UCR Otomotiv’i ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Kaynak: Carmedya.com / Araba

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu