Yaşam

Netflix’in Yeni Pokémon Animasyon Danışmanı Açıklandı

1996 yılında Satoshi Tajiri tarafından GameBoy için bir oyun olarak tasarlanan Pokémon, yıllar içinde oyunlar ve anime ile dünyanın en büyük atari markalarından biri haline geldi. Ash ve Pikachu’nun maceralarının yanı sıra Pokémon dünyasındaki onlarca farklı Pokémon’un maceralarını konu alan pek çok oyun ve spin-off hazırlandı.

Netflix ise bugün yaptığı bir duyuru ile Pokémon dünyasında geçecek. yeni bir stop-motion animasyon serisi üzerinde çalıştıklarını duyurdu. Üstelik Pokémon Concierge isimli bu animasyonun ilk fragmanı yayınlandı.

İşte Pokémon Concierge’den ilk fragman

Tıpkı Dedektif Pikachu filminde olduğu gibi Pokémon Concierge, dünyayı Pokémon savaşlarının dışına bir bahis olarak alıyor. Hatırlarsanız, Ash ve Pikachu’nun yer aldığı “Pokémon savaşları” dışında, Dedektif Pikachu sinema salonunda Pokémon’un özgürce yaşadığı bir dünya net gördük. Netflix’in yeni animasyonu Pokémon’un misafir olduğu bir otele odaklanarakserinin hayranlarına aksiyondan uzak daha sakin bir seyir keyfi sunmaya hazırlanıyor.

Ayrıca fragmanda gördüğünüz iki karakter 25 yıl sonra diziye veda ediyoruzAsh ve Pikachu’nun yerine geçen kişi likoVe roy ayrıca belirtilir. Yani bu animasyon aynı zamanda yeni Pokémon döneminin ilk animasyonu olacak.

Ash ve Pikachu’dan sonra yeni ikilinin ilk maceralarını anlatacak olan Pokémon Concierge’in çıkış tarihi henüz açıklanmadı.

haber-yesilhisar.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu