Haber

Manisa’nın Gördes ilçesinde Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı ve 5 kişi AK Parti’ye katıldı.

Manisa’nın Gördes ilçesinde Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Adil Duru ve beraberindeki 5 kişi partilerinden istifa ederek AK Parti’ye katıldı.

Yeniden Refah Partisi Gördes İlçe Başkanı Veteriner Hekim Adil Duru ve 5 kişi partiden istifa ederek Adalet ve Kalkınma Partisi’ne (AK Parti) katıldı. Yeni üyelerin rozetleri, AK Parti MKYK Üyesi ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Ayşe Nevin Sert tarafından giyildi. İstifa nedenlerini açıklayan Adil Duru, “Yeniden Refah Partisi Gördes İlçe Teşkilatı olarak 6 Şubat’ta il genel merkezimiz tarafından çağrıldık ve belediye başkanlığı adaylarını belirlememiz istendi. Buna rağmen iki aday aday sunmamıza rağmen Partimize üye olanlardan il başkanlığına partimize üye olmayan İlhan Türe’yi seçtik.” Aday gösterdi ve açıkladı. Bu yasal değil. İlçe teşkilatımıza vurulmuş bir darbedir. Aday olduğu dönemde AK Parti’den istifa ettiği anlaşılıyor. Hatta 4 arkadaşının AK Parti’den istifa ettiği bilinmiyor ve partimize üye olmadıkları kayıtlarımızda açıkça görülüyor. 7 Şubat saat 13.00’de İlçe teşkilatı olarak bugüne kadar dimdik ayaktaydık, görevimizin başındaydık. İl Başkanı Hakan Lalebaş’a getirdiğimiz aday listesini alamayarak bizi reddeden il başkanlığıyla çalışmaya devam etmenin partimizin ilkelerini lekeleyeceğini gördüğümüz için örgüt olarak ilçe başkanları ve üyelerinden istifa ediyoruz. bu saatten sonra. ” söz konusu.

Rozet takma töreninin ardından AK Parti Gördes İlçe Başkanı Halil Erden ve AK Parti Belediye Başkanı ve lider adayı Muhammet Akyol, partiye katılanları tebrik etti. -MANİSA

dortyolhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu