Haber

Dokuz Eylül Üniversitesi’nden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür

İZMİR (İGFA) –Türkiye’nin önde gelen yükseköğretim kurumlarından biri olan Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ), yakın zamanda hizmete açtığı fakülteler, laboratuvarlar, araştırma merkezleri ve hizmet birimleriyle büyümeye devam ediyor.

Eğitimden sağlığa, teknolojiden sosyal bilimlere kadar geniş bir yelpazedeki yatırımlarla bilim dünyasındaki yükselişini hızlandırmayı hedefleyen DEÜ, üniversiteye yaptığı katkılardan dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da teşekkür etti. Topluma hizmet misyonu çerçevesinde yaptığı yatırımlarla vatandaşların takdirini kazanan DEÜ, geçtiğimiz günlerde uzaktan sağlık hizmeti uygulamasını çok yakında hayata geçireceğini duyurdu.

“İLGİNİZ VE DESTEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

DEÜ’nün ilk kadın rektörü olan ve aynı zamanda Dokuz Eylül Üniversitesi mezunu olan Prof. Dr. Nükhet Hotar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti.

Rektör Hotar, Erdoğan’ın Türkiye’nin 20 devlet araştırma üniversitesinden biri olan DEÜ’ye gösterdiği yakın ilgi ve destek sayesinde kısa sürede çok değerli yatırımları hayata geçirmeyi başardıklarını kaydederek, şöyle konuştu: “Eğitimden sağlığa kadar ihtiyacımız olan her şeyi sağlıyoruz. Ülkemizin sürdürülebilir kalkınma hedeflerine ulaşabilmesi için teknolojiden sosyal bilimlere kadar her alanda faaliyet gösteriyoruz.” Bu imkanı bize sağlayan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Araştırma Üniversitemize bugüne kadar vermiş olduğu destekten dolayı şahsım ve Üniversitem adına şükranlarımı sunuyorum. Sayın Cumhurbaşkanımıza, 2013 yılında belirttiği ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonu doğrultusunda, tam bağımsızlık hayalimizi gerçeğe dönüştürecek proje, hizmet ve buluşları Üniversitemiz ekosistemi içerisinde hayata geçirmeye devam edeceğimizi belirtiyoruz. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılı; Bu hedef doğrultusunda yeni gelişmeleri şimdiden sabırsızlıkla beklediğimizi ifade etmek isteriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu