Haber

ASAT, Elmalı’daki altyapı eksikliklerini gideriyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Elmalı’nın altyapı eksikliklerini gidermeye devam ediyor. Gündoğan İlçesi’nde yağmur suyu drenajı, içme suyu sınırı yenileme ve kanalizasyon inşaatı yapıldı.

İlçelerin altyapı eksikliklerini gidermek için çalışmalarını sürdüren Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Elmalı’da da çalışma gerçekleştirdi. Vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda Gündoğan Mahallesi Karşıyaka 2. Caddede 42 metrelik drenaj asfaltlama çalışması yapıldı. Çalışmalar yağmur sonrası konutlara su girmesini engelledi.

İÇME SUYU VE KANALİZASYON İMALATI

ASAT ekipleri Baki Gül Caddesi’nde de kanalizasyon üretimi gerçekleştirdi. Elmalı’da yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Elmalı ASAT Şube Müdürü Bilal Bayram, “Gündoğan İlçesinin altyapısı çok eski. Acilen değiştirilmesi gereken içme suyu borularımız ve kanalizasyon hatlarımız var. Yağmur drenaj çalışması yapmamız gereken yerler var. Mahallede zemin yumuşak olduğundan çeşitli yerlerde heyelanlar meydana gelebilir. “310 metre su borusunu yenileyeceğiz, 115 metre kanalizasyon borusu üreteceğiz” dedi.

ASAT GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR

Gündoğan Mahalle Muhtarı Seyfettin Cihan, mahallesinin altyapı sorunlarını Lider Böcek’e ilettiklerini belirterek, “Daha sonra çalışmalara başlandı. Proje çizildi. Evleri su bastı. Yağmur suyu ve kanalizasyon hatları değiştirildi. Büyükşehir Belediyemizin Elmalı’daki çalışmalarından memnunuz. İster belediye çalışanları olsun ister belediye başkanımız olsun her konuya çözüm üretiyorlar. “Gece gündüz çalışıyorlar” dedi.

MUHİTTİN LİDER ELMALI’YA EBEVEYN NİMETİ

Mahalle sakinlerinden Arif Çelik, 1980 yılından bu yana Gündoğan Mahallesi’nde yaşadığını belirterek, şunları söyledi: “Mahalleye o tarihten bu yana pek bir hizmet sağlanamadı. Altyapıdaki borular ve borular çürümüş ve değiştirilmesi gerekiyor. Muhittin Başkanımız sayesinde değiştiriyor, yeniliyor. Su içmek sağlık açısından da oldukça önemlidir. Başkanımız çalışıyor. Elbette belediye olmak kolay değil. Belediye Başkanımız Muhittin’in Elmalı’ya çok büyük desteği var. “Elmalı için büyük nimet”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

habercatalca.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu