Haber

V Rising PlayStation 5’e geliyor

Vampir hayatta kalma oyunu V Rising yakında PlayStation 5’e geliyor. Ayrıca uzun süredir talep edilen bir özelliğin nihayet orijinal PC sürümüne de geleceği doğrulandı.

V RISING PS5’E GELİYOR

İsveçli geliştirici Stunlock Studios tarafından geliştirilen V Rising, Mayıs 2022’de erken erişim PC oyunu olarak piyasaya sürülmesinin ardından hızla popüler hale geldi. Unity tabanlı RPG ve kale inşa etme oyunu, oyunculara açık dünyada hayatta kalma deneyimine benzersiz bir boyut kazandırıyor.

Sihir kullanan vampirlerin rolünü üstlenin; bu, V Rising’in kendisini diğer benzer oyunlardan ayırmasına yardımcı olan bir özelliktir. Ocak 2023 itibarıyla V Rising üç milyon kopya sattı ve oyun artık tamamen yeni bir izleyici kitlesi kazanma fırsatına sahip.

2024 yılının ilk PlayStation State of Play etkinliğinde gösterilen bir oynanış fragmanı, V Rising’in PS5 bağlantı noktasının 2024’te çıkacağını ortaya çıkardı. Bu lansman, dünyanın en iyi vampir oyunlarından biri olarak kabul edilen V Rising’in konsoldaki ilk çıkışına işaret edecek. . Ek olarak, V Rising’in nihayet resmi denetleyici desteğini alacağının ortaya çıkmasıyla PC oyuncuları bazı iyi haberler bekliyor. haberleralınmış.

V Rising Twitter hesabı, oyunun Windows sürümünün aranan özelliğe sahip olacağını doğruladı. Yaklaşık iki yıldır piyasada olmasına rağmen V Rising’in PC’deki denetleyiciler için hala resmi desteği yok. Ancak oyuncular, oyunun Valve’ın ünlü Steam Deck’i veya çok daha güçlü Asus ROG Ally gibi taşınabilir sistemlerde birkaç uyarıyla hala oynanabileceğini bildirdi.

Stunlock Studios daha önce V Rising’in bir sonraki büyük güncellemesinin oyunun tam sürümü olmasını istediğini belirtmişti. Stunlock Studios, takipçilerine 2024’ün ikinci çeyreğinde piyasaya sürülmesi planlanan bu 1.0 yapısının V Rising’in gelişiminin sonu olmayacağına dair güvence verdi. Şirket, V Rising’in ilk büyük güncellemesi olan Secrets of Gloomrot’u geçen Mayıs ayında yayınladı ve oyuncuların V Rising’de efsanevi vampir silahları üretmesine olanak tanıyan Ancestral Forge iş istasyonu gibi birçok yeni içerik ekledi.

haber-bekilli.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu