Haber

UYGUN Parti’de üst üste istifalar! Mehmet Başaran görevi bıraktı

Türkiye tarihi bir seçim dönemini geride bırakırken, seçimlerde ağır bir yenilgiye uğrayan ÂLÂ Partisi’nden istifa haberleri gelmeye devam ediyor. Birçok üst düzey ismin istifa ettiği İYİ Parti’nin son istifa haberi Antalya’dan geldi. İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, “İyi Parti millete umut olmaktan çıkmış, millet güvenini kaybetmiştir”Partisinden istifa etti.

‘EN BÜYÜK SERVET İTİBARDIR’

Mehmet Başaran istifasını şu sözlerle duyurdu:

Yaklaşık 3 yıldır GÜZEL Parti Antalya İl Başkanı olarak görevim süresince ekip arkadaşlarımla birlikte Kaş’tan Gazipaşa’ya kadar Antalya’nın 19 ilçesini defalarca ziyaret ederek gece gündüz demeden yorulmadan çalıştık ve birlikte üye sayımızı artırmayı başardık. 5 bin civarındaydı, 32 bine çıktı.

Görev süremiz boyunca yapılan anketlerde oylarımızı %26’ya varan oranlarda artırarak Antalya’da 1. parti olma hedefimize ulaştık.

Türkiye genelinde yapılan anketlerde oyların yüzde 19-20’sine ulaşan ve Türk Milleti’ne umut olan İYİ Parti’den; Seçim sürecinde masadan kalkmakla başlayanakabinde ise akıl ve ahlaka aykırı, Merkez Sağlığını yok sayan, milletvekili aday gösterme sürecindeki çabaları hiçe sayan bir anlayışla yapılan listeler sonucunda umut olmaktan çıkıyor. Milletimizin inancını yitirdiği inancıyla istifa ediyorum.

Bu süreçte Antalya’da birlikte çalıştığımız, emek verdiğimiz tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. En büyük zenginlik İTİBARDIR!Saygılarımla.

 

KAYNAK: HABER7

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu