Haber

Süreyya Yalçın’ın yanlış teşhis isyanı

Son dönemde zayıflığıyla adından söz ettiren Süreyya Yalçın, “Doktor kontrolündeyim, sağlığım iyi”kelimeleri kullandı.

Sosyetik isim bu sefer zayıflığıyla değil başka bir iddiayla magazin gündemine düştü. Süreyya Yalçın, 3 hafta önce gittiği Bodrum’daki özel hastanede yanlış teşhis konulduğunu söyledi.

“Özel hastaneye gittim”

Temmuz ayında eşi Ozan Baran ile ABD’nin Miami kentinden Bodrum Türkbükü’ne gelen Süreyya Yalçın, “3 hafta önce vücudumda şiddetli ağrı şikayeti ile özel bir hastaneye gittim. İlk değerlendirmede herhangi bir çatlak çatlak olmadığını belirterek beni evime gönderdiler”söz konusu.

Ünlü sözlerini şöyle sürdürdü:

“Beni hastaneye çağırdılar”

“Ancak 3 gün sonra beni hastaneden aradı ve radyoloji ve diğer ekiplerin ilk değerlendirmede kaburga kırığının gözden kaçtığını söyledi. Tekrar muayene için hastaneye çağırdılar. Ben de raporlarımı alıp gönderdim. Doktorum ve aldığım cevap iki kırığım olduğuydu.

“Yaşadığım bu deneyim korkunçtu”

Yaşadığım bu deneyim korkunçtu. Bu kadar önemli bir hastanenin ciddi bir değerlendirme yapmaması ve kırık olmadığı için üç gün rahat hareket etmemesi daha kötü sonuçlar yaşamama sebep olurdu. Bu tür hatalı değerlendirmeler benim gibi başkalarının sağlığını tehlikeye atabilir.

“Hastaneler insanların sağlığıyla oynamamalı”

Hastaneler insanların sağlığıyla oynamamalı. Sağlık konusunda ikinci bir görüş almanın ve içgüdülerimize güvenmenin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladım. Daha dikkatli olalım, daha araştırmacı olalım.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu