Teknoloji

Sony, Bilgisayar Uyarlamaları Stratejisini Konuşuyor

Famitsu’nun röportajıyla Sony PC uyarlamaları stratejisi hakkında konuşuldu. İlk gün çıkmayacak olsa da en az ne kadar beklememiz gerektiği tahmini olarak söylendi.


İlginizi çekebilir:  PC’ye Gelen PlayStation Oyunları Sony’ye Büyük Kazanç Getiriyor


Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan Sony Interactive Entertainment, PC için çıkardıkları PlayStation oyunlarının kendilerine büyük bir kazanç sağladığını ve ‘Diğer’ bölümünde elde edilen gelirin yıldan yıla arttığını söylemişti. Sonuç olarak, daha fazla PC uyarlamasının yolda olduğunu da sözlerine ekledi. Tabii ki, bu biz oyunlar için çok büyük bir haber ve Bloodborne da dahil olmak üzere diğer PlayStation 4 ve 5 oyunlarında gözlerimizi şimdiden diktik.

Sony, Bilgisayar Uyarlamaları İçin Nasıl Strateji Oluşturdu?

Geçtiğimiz günlerde Japon oyun dergisi Famitsu tarafından yapılan bir röportajda konuşan Sony Interactive Entertainment lideri ve CEO’su Jim Ryan, PC için çıkacak birinci taraf PlayStation oyunlarının önümüzdeki dönemde ne zaman satışa sunulacağını netleştirdi.

Ryan, şirket stratejisine bağlı olarak PC uyarlamalarını kademeli olarak artırmayı ve aynı zamanda mevcut konsola özel oyunları artırmayı planlıyor. PC kullanıcılarının bu oyunları platformlarında oynamak için iki veya üç yıl beklemeleri gerekebileceğini de sözlerine ekledi.

“PS5’e özel oyunların önemini de çok iyi anlıyoruz. Daha önce de belirttiğim gibi, PlayStation Studios’un ana sorumluluğu, insanların en son PS’yi kullanarak oyun deneyiminin keyfini çıkarmasını sağlamaktır. PS5’e özel oyunların sayısını artırıyoruz ve PC sürümünü aşamalı olarak kaldırıyoruz.”

Öte yandan mevcut nesil konsolun şimdiye kadarki en iyi başlangıcı yaptığını söyleyen Sony Interactive Entertainment lideri ve CEO’su Jim Ryan, birkaç yıldır tedarik sorunları yaşansa da Rise of the Ronin, Final Fantasy ile olumlu yaklaştı. 16 ve Marvel’s Spider-Man 2. Ayrıca momentumun devam etmesinin planlandığını söyledi.

haberergene.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu