Haber

Rıdvan Dilmen, Galatasaray maçında bambaşka bir detaya takıldı: Skandal

Süper Lig’de lider galatasaray , sahasında Fatih Karagümrük ile 3-3 berabere kaldı. TV8.5 ekranlarındaki mücadeleyi değerlendiren Rıdvan Dilmen, Hakan Ceylan’ın atanmasına tepki gösterdi.

“BU MAÇ HANGİ PSİKOLOJİYLE OYNAYACAK?”

Rıdvan Dilmen yaptığı açıklamada, “Bana göre Rashica’nın cezası ağır bir ceza değil ama bu VAR’ın müdahale edebileceği bir durum değil. Ancak Hakan Ceylan’ın bu maça atanması büyük bir skandal. Alanyaspor-Fenerbahçe maçında Osayi-Samuel.Verilmedi Hakan Ceylan 10 maç dinlendirildi.Sonra Fenerbahçe’nin direk rakibi maçına atarsınız.İnsanlar ne düşünsün istiyorsunuz?Lale Orta’ya hepimiz saygı duyarız ama Hakan Ceylan’ı neden bu maçın içine atıyorsunuz Hakem bu maçta nasıl bir psikoloji oynayacak?” söz konusu.

Rıdvan Dilmen’in açıklamalarının devamı şöyle:

“JORGE İSA HAKLIYDI”

galatasaray ‘Şampiyon’ dememiz için 2 harfimiz kalmıştı. Fenerbahçe o son mektubu 2 haftadır atmadı. Galatasaray bu hafta bence bir harf daha kaybetti. Jorge Jesus, ‘Bu geri dönüşler Galatasaray üzerinde baskı oluşturacak’ dedi. Bunu açıkça gördük. Bu sonuç yarın Fenerbahçe’ye moral verecek. Fenerbahçe son maça çıkabilmek için tüm hesabını yapıyor ama Galatasaray’da avantaj yine doğal.

“NELSSON ÇOK KÖTÜ BİR MAÇ OLDU”

Icardi geldiğinden beri hiçbir zaman tam olarak formda olmadı. Zaniolo da hazırlıklı değildi. Icardi’nin bu maçta sakatlığı pek düşünmediğini düşünüyorum. Ben olsam ikinci yarının hemen başında alırdım. 60 yaşında girdiği zaman tam ısınmadan girdi. Galatasaray 1 puan mı aldı yoksa 2 puan mı kaybetti? Soru bu. 1 puan olarak değerlendirebiliriz diye düşünüyorum. Okan’ın en büyük hatası Diagne ve Nelsson’u eşleştirmek oldu. Nelsson bugün çok kötü bir maç çıkardı.

“GALATASARAY İLK GOL ÖNCESİNDE NET FAUL VAR”

Galatasaray’ın şampiyonluk ihtimali bana göre yüzde 70, Fenerbahçe’nin yüzde 30. Ama bugün Galatasaray kazansaydı 90’a 10 derdim. Galatasaray’ın ilk golünden önce net faul var. İlk penaltıdaki VAR uyarısı doğru, ikinci penaltı Volkan Bayarslan’ın hatası ama VAR müdahale edemiyor. Normalde Volkan Bayarslan’ı severim ama bugün değil.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu