Yaşam

Narlıdere Belediye Tiyatrosu, iki perdelik komedi filmi Tom, Dick ve Harry’yi Atatürk Kültür Merkezi’nde sanatseverlerin beğenisine sundu.

Narlıdere Belediye Tiyatrosu, 20. yıl prömiyerini, çocuk evlat edinmek için yasal izin almaya çalışan bir çiftin başına gelen bir dizi talihsiz olayın anlatıldığı Tom, Dick ve Harry oyunuyla yaptı. Yönetmenliğini Narlıdere Belediye Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Aysel Güzel’in üstlendiği ve Atatürk Kültür Merkezi’nde sanatseverlerle buluşan oyunda İzmir Büyükşehir Belediyesi Köy Tiyatroları Koordinatörü Vedat Murat Hoş da konuk oyuncu olarak sahne aldı. Ritmin bir an bile düşmediği, seyircilerin 2 saat keyifli vakit geçirdiği iki perdelik oyun, tiyatroseverlerden büyük alkış aldı.

Narlıdere Belediye Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Aysel Hoş, 20 yıldır ilçede tiyatro yaptıklarını belirterek, “Bir hayalimiz vardı ve bu hayalimizi gerçekleştirdik. Tiyatro kurslarıyla halkımızı sanatla buluşturduk. Başkanımızın da büyük desteği var. Bu kadar ekonomik şartlarda böyle bir binanın açık tutulması büyük bir emek gerektiriyor. “Sayın Belediye Başkanımız Ali Engin’e ve tiyatromuza emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Köy Tiyatroları Koordinatörü Vedat Murat Hoş, Türkiye’de ilk kez belediye bünyesinde köy tiyatrosu ünitesi kurulduğunu belirterek, “İzmir’in çeşitli yerlerinde kurulan köy tiyatrolarından gelen arkadaşlarımız da var burada. Bugün burada yanımızda olan ve desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

OYUNUN KONUSU

Tom ve Linda’nın evlilik hayatında eksik olan tek şey çocuklarının olmamasıdır. Çocuk sahibi olabilmeleri, evlerine gelen evlat edinme kurumundan bir yöneticinin kararına bağlıdır. Ama hesaplayamadıkları bireyler var; Tom’un kardeşleri Dick ve Harry… Bir yandan Harry evin fiyatını düşürmeye çalışırken diğer yandan Dick evi kaçak göçmenlerle doldurur. Polis ve mafyanın devreye girmesiyle olaylar karmaşıklaşıyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

havza-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu