Haber

İsmail Kartal, Galatasaray’ın Tete transferi hakkında açıklamalarda bulundu.

Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turunda Maribor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, teknik direktör İsmail Kartal mücadele öncesi açıklamalarda bulundu. Tecrübeli hocanın Galatasaray’ın Tete ile anlaşmasıyla ilgili soruya yanıt verirken sık sık masaya bakması tartışmaları da beraberinde getirdi. Kartal’ın sorunun cevabını daha önce hazırladığına ve önündeki kağıttan okuduğuna dair yorumlar yapıldı.

“LİSTEMİZDE YOK”

Fenerbahçe daha önce yaptığı hukuki, mali ve teknik değerlendirme sonucunda Tete’nin transferi için uygun olmadığını belirtmişti. Basın toplantısında Galatasaray’ın Tete ile anlaşmasının sorulması üzerine İsmail Kartal, “Tete başından beri transfer gündemimizde yoktu. Herkes bilsin. Listemizde yoktu. Bize teklif edildi. Ben de vermedim.” sistemimize uygun bulduk.Ayrıca yönetimin açıkladığı şartlardan dolayı gündeme almadık”Kapalı bir kutu var. Neyle karşılaşacağını bilmiyorsun. Tete’den üstün farklı oyuncularla karşı karşıyayız.” sözlerini kullandı.

CEVAPLARI KAĞITTAN OKUDUĞUNU SÖYLEDİ

İsmail Kartal bu soruyu yanıtlarken sürekli masaya bakarak konuşması büyük tartışma yarattı. Sosyal medyada Kartal’ın daha önce hazırlanmış bir yazıdan yanıt okuduğu yönünde yorumlar yapıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu