Teknoloji

Instagram’a İki Yeni Müzik Özelliği Geliyor!

Platformda paylaşım yaparken müzik kullanmayı sevenler için Instagram’a bir takım iki özelliğin geleceği açıklandı. Meta CEO’su Mark Zuckerberg, bu özelliklerin Birden çok fotoğraf içeren ve “Notlar” bölümüyle ilgili gönderilerolduğunu belirtti.

özelliklerden biri birden fazla fotoğraf içeren gönderilere müzik ekleyin olacak. Bu özellik aslında birkaç ülkede mevcuttu; Ancak bugün daha büyük ölçekte piyasaya sürüleceği açıklandı.

Müziğin daha uzun bölümleri birden çok fotoğrafta kullanılabilir

Şu anda Instagram’da paylaşılan fotoğraflara, platformun kitaplığında bulunan müziklerden müzik eklenebiliyor. Kullanıcılar, fotoğraflarının bir mesaj iletmesini veya daha hoş olmasını sağlamak için bu özellikten yararlanır. Ancak mevcut durumda müziğin çok küçük bir kısmını kullanmak mümkün. Bu, insanların fotoğrafa uygun doğru kelimeleri veya müzikal kısmı seçmek için çok çalışması gerektiği anlamına gelir.

Birden çok fotoğraf paylaşımına müzik eklenmesine olanak sağlayan yeni özellik, bu sorunu bir nevi çözecek. Bu sayede müzik fotoğraflara daha uzun bir bölüm ekleyinseçilen müziğe uygun birden fazla fotoğraf paylaşılabilecektir.

Notes’a müzik eklemenizi sağlayacak bir özellik yolda

Bunlara ek olarak Zuckerberg, geçtiğimiz günlerde Instagram’a da geçmişti. “Notlar”a müzik eklemeDurum güncellemesi olarak çalışan ve 24 saat içinde ortadan kaybolan “Notlar”ı sağlayacak bir özelliğin mesajlar bölümünde yer aldığını ve düşündüklerinizi takipçilerinizle paylaşmanıza olanak sağladığını belirtti.

Yeni açıklama, insanların ruh hallerine uygun müziklerle birleştirerek niyetlerini paylaşabileceklerini de gösterdi. Notes’a müzik ekleme özelliğinin ne zaman kullanıma sunulacağı hakkında bir bilgi paylaşılmadı.

karakecili-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu