Haber

Hasta Yakınından Hemşireye Yumruk Saldırısı

Sancaktepe’de acil servis hemşiresi olarak görev yapan 26 yaşındaki İbrahim Uğurlu, hasta yakını tarafından yumruklu saldırıya uğradı. Burnu kırılan Uğurlu, saldırgan hakkında suç duyurusunda bulundu.

Hasta yakını YS, hemşire İbrahim Uğurlu’ya saldırarak tekrar yumrukladı.

Olay, dün Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde meydana geldi. Acil serviste hasta yakını YS ile acil servis hemşiresi İbrahim Uğurlu arasında tartışma çıktı. Sedyenin başının YS tarafından kaldırılması talebiyle başlayan tartışma büyüdü. Hasta yakını YS, hemşire İbrahim Uğurlu’ya saldırarak tekrar yumrukladı. Uğurlu bilincini kaybetti ve burnu kırıldı. Uğurlu’nun şikayeti üzerine hasta yakını, YS’nin ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi. Saldırı nedeniyle burnu 3 yerinden kırılan hemşire Uğurlu, görev yaptığı hastanede tedaviye alındı.

‘Buraya gel, bu yatağın başını kaldır’

Yaşadıklarını anlatan Uğurlu, ‘Görevdeyken bir hasta yakını tarafından darp edildim. Daha önce görevim olmayan bir konuda hasta yakınlarına yardımcı oldum. Çok agresif bir tavrı vardı. Hasta bayılma şikayeti ile başvurdu. Tedavisine başladık. Hasta yakını ‘Buraya gel, bu yatağın başını kaldır’ dedi. Onu uyardım ama o sırada yardım isteyecek güvenlik yoktu, yalnızdım.söz konusu.

Uğurlu, bilincini kaybettiğini belirtti. İlk darbesini savuşturdum, kendimi savunması için onu ileri ittim. O sırada bana yumruk attı ve bilincimi kaybettim. Sonra yumruk atmaya devam ediyor ve burnum kırılıyor. Psikolojik olarak iyi değilim, burnum ağrımaya devam ediyor’dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu