Haber

Davutoğlu’nun partisinde toplu istifa! yeni partiler…

Erzurum’da Gelecek Partisi’nden istifa ederek AK Parti’ye katılan 300 kişiye rozetleri takdim edildi.

Gelecek Partisi’nden istifa eden Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fırat Kırbaç ve 300 üyenin AK Parti’ye katılımı nedeniyle Palandöken ilçesindeki bir restoranda program düzenlendi.

AK Parti Erzurum Milletvekili ve milletvekili adayı Selami Altınok burada yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğe vurgu yaptı.

Ülkenin kardeşliği için siyaset yaptıklarını belirten Altınok, şöyle konuştu:

Türkiye’nin kaderini emperyalistlerin belirleyeceği ittifakların, Kandil’den mesaj gönderen PKK’lıların, onlarla iş birliği yapan yerli işbirlikçilerin eline bırakmamak. Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’ye kazandırdığı vizyonu Türkiye’nin 2. yüzyıla taşımak ve 86’da açılan Ayasofya’da ezanın aynı şekilde devam etmesi ve barış için siyaset yapıyoruz. Yıllar sonra Kürt-Türk, Alevi-Sünni, sağcı-solcu bizi ayırmasınlar diye, 86 milyon insanın kardeşliği için siyaset yapıyoruz.”

Muhammet Fırat Kırbaç da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek olmak istediklerini belirterek, “Gücünü HDP’den, PKK’dan, dağlardan değil, milletinden ve halkından alan Recep Tayyip Erdoğan’ın yolundan gidiyoruz. Biz de Recep Tayyip Erdoğan kadar milliyiz. Onun yolunda harcamaya yemin ettik.”söz konusu.

Konuşmaların ardından yeni üyelere rozet takdim edilirken, programa Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Polat, AK Parti milletvekili adayı Muhammed Gökberk Kocaali ve partililer katıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu