Haber

Bahçeli’den CHP ve DEM Partisi’ne sert tepki: Sinsi oyun!

MHP Genel Başkanı Bahçeli, MHP Ankara İl Müdürlüğü Seçmen İletişim Merkezi Açılış Töreninde açıklamalarda bulundu.

Bahçeli’nin açıklamalarından öne çıkanlar:

Sayın Altınok bir profesyonel ve Ankara aşığıdır. Kahramankazan’dan Yenimahalle’ye, Çamlıdere’den Çubuk’a Cumhur İttifakı damgasını vuracak. Altı ok değil, altın çağ başladı.

Ankara’da yaşayan tüm vatandaşlarımıza elimizi uzatıyoruz. Gönül vermedikçe gönül bulamayacağımızın bilincindeyiz. Biz milletimize gönlümüzü verdik, vatanımıza ömrümüzü adadık.

“CHP BELEDİYELERİNİ ALINACAK”

Kimseyi öteki olarak görmüyoruz. Milletimize olan sevgimiz doğrudur. Bu ilhamla Türkiye’nin her yerindeyiz. Cumhur İttifakı durmaksızın çalışıyor. 31 Mart 2024’te yapılacak seçime iyice hazırlanacağız. Böylece küresel sömürü çarkında dönerek, iktidara değil Türkiye karşıtlarına alanın boş olmadığını göstereceğiz.

Kayıp yıllar 31 Mart seçimleriyle sona erecek. Belediye kaynaklarını teröristlere aktaran dolandırıcılardan güçlerimiz hesap soracaktır. Devletin kasasını gasp eden, Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı çıkan çürükler kenara çekilecektir. Zamana ve mekana göre görüşlerimizi değiştirmeyiz. Belediyeleri CHP’den devralacağız.

Türk milletinin desteğiyle Türk ve Türk asrının hedefleri gerçekleşecektir. Cumhuriyetin yeni yüzyılında toplumsal yaraların sarıldığı, milli ve manevi değerlerle bütünleştiği bir Türkiye’ye ulaşmak hedefimizdir.

“BÜROKRATİK OLIGARŞİ KAÇIRILDI”

Uzlaşmanın temeli Ankara’nın tarihi mirası ve emanetleridir. Başa çıkamayacağımız hiçbir sorun yok. Eğer devlet ve millet arasında uyum sağlanmışsa bunun nedeni Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine aittir. Çatışan sesler yatıştı, karar alma süreçleri serileştirildi, bürokratik oligarşinin önü kesildi.

Vatanımıza ve milletimize olan sevgimizden asla vazgeçmeyeceğiz. Biz Türkiye sevdalısı Milliyetçi Hareket Partisiyiz.

Üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorun yoktur. Sürekli erteleyerek ulaşacağımız hiçbir yer yok.

DEM VE CHP’YE SERT TEPKİ

DEM’in CHP’si karışık ve tartışmalı. CHP ve DEM’in farklı aday göstermeleri sinsi bir oyundur. Bu planlar işe yaramayacak. Cumhur İttifakı kalpleri buluşturuyor. Bizim ittifakımız zalimlere karşı halkın iradesidir.

İttifakımız bölünmeye ve parçalanmaya karşı milli birliği sağlar.

Artık karar anı geldi. Herkesin tavrını belirlemesi gerekiyor. Ya kardeşliğimizin devamını isteyeceğiz ya da ağır yıkımı göze alacağız. Cumhur İttifakı tarafını seçmiştir, Cumhur İttifakı Ankara’dan ve Türkiye’den yanadır. Milletimizi Cumhur İttifakına davet ediyorum. Hemşerilerime söylüyorum, Altınok ve diğer adaylarımızla birlikte sokak sokak dolaşacak, Altınok’la altın çağını başlatacaksınız. Taşeron milliyetçilerin aldatacağı kimse yoktur. Aynı anda hem kırgın hem de milliyetçi olmak diye bir şey yoktur. Gün, kavuşma günüdür. Cumhur İttifakı’nın kalbinde herkes için bir yer vardır. CHP’ye oy veren kardeşlerim, gecikmeyin, yalanlara kanmayın. CHP yönetimi Türkiye’de gözden düşmüş, muhaliflerinin egemenliği altına girmiştir. Terör devletine onay veren CHP’dir. DEM’cilerle pazarlık yapıp belediyeleri peşkeş çekmeye çalışan CHP’dir. 31 Mart seçimlerine onları ihmal etmeden hazırlanacağız.

KAYNAK: HABER7

karayazihaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu