Haber

Aktif siyaseti bırakan Cem Uzan’dan dikkat çeken sözler: Cumhurbaşkanı Erdoğan her şekilde desteklenmeli

Genç Parti Kurucu Başkanı ve Fransa’da yaşayan iş adamı Cem Uzan katıldığı programda açıklamalarda bulundu. Aktif siyaseti bıraktığını söyleyen Cem Uzan’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili sözleri dikkat çekti.

“AKTİF SİYASETİ BIRAKALIM”

Uzan, “Şahsen aktif siyaseti artık bırakıyorum. Türkiye’nin meseleleri gündeme geldiğinde fikrimi öğrenmek isteyenlerle her zaman görüşümü paylaşırım. Her zaman onları desteklerim.” sözlerini kullandı.

“CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DESTEK VERMELİ”

Cem Uzan, Türkiye’nin bir araya gelip Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek vermesi gerektiğini söyledi. Uzan, “Türkiye’nin Sayın Erdoğan’ın önünde 5 yıllık cumhurbaşkanlığı var, AK Parti’nin gücü var. Türkiye’nin birlik ve beraberliğe ihtiyacı var ve Sayın Cumhurbaşkanı’nın her konuda güçlendirilmesi gerekiyor. Türkiye’nin desteklenmesi gerekiyor. Yeni Önce bir anayasa temel alınmalı.Onun dışında ister ekonomik bahisler olsun, ister başka konular… Muhalefet bu olmamalı,ne olursa olsun her şeye karşı olmamalıyım.Eleştiri olabilir, siz yapmak zorunda değilsiniz. her konuda hemfikiriz. Ancak eleştiriyle siyaset yapmak gerekiyor.”

“GENÇLİK PARTİSİ KENDİ YOLUNA GİDECEK”

Uzan, Genç Parti ile ilgili olarak, “Artık siyaset şapkamı çıkarıp bıraktım. Sıradan bir vatandaş olarak sadece fikrimi soranlara fikrimi söylerim. Genç Parti de kendi yoluna gidecektir. Oradaki arkadaşlar da partiyi gerçek olarak gördükleri şekliyle yaşatacaklar.” konuştu

havranajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu